Haberler

Hadise sevgilisinden ayrıldı mı? Kaan Yıldırım ve Hadise ilişkisi bitti mi?

Güncelleme:

Hadise ve Kaan Yıldırım'ın uzun süredir devam eden birliktelikleri hakkında sürekli ayrılık haberleri çıkıyordu. İlişkilerini sessiz sedasız uzakta yaşayan çiftten ise hiçbir cevap gelmiyordu. Ünlü şarkıcı Hadise uzun bir aradan sonra sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Peki Hadise sevgilisinden ayrıldı mı?

Uzun yıllardır aşkı arayan ve her fırsatta bunu dile getiren Hadise sonunda aradığı aşkı bulmuş gibiydi. Uzun süredir Birlikte olduğu Kaan Yıldırım ile herkesten uzak bir ilişki yaşayan Hadise hiçbir açıklama yapmıyordu. Kaan Yıldırım ve Hadise aşkı için uzun zamandır medyada ayrılık haberleri dolanıyordu. Ne sosyal medyada ne de magazinlere hiçbir açıklamaya yapmayan çiftten ilk hamle geldi.

Hadise sevgilisinden ayrıldı mı? Kaan Yıldırım ve Hadise ilişkisi bitti mi?

HADİSE VE KAAN YILDIRIM AYRILDI MI?

İlişkileri hakkında çıkan haberlere sessiz kalan çiftten ilk haber bugün geldi. Ünlü şarkıcı Hadise kendi sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Bu açıklama Hadise ve Kaan Yıldırım ayrıldı mı sorularına cevap oldu. Hadise Instagram üzerinden Kaan Yıldırım ile ayrıldıklarını duyurdu.

Hadise sevgilisinden ayrıldı mı? Kaan Yıldırım ve Hadise ilişkisi bitti mi?

"Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel... Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu. Ama bazen aşk olsa da olmuyor.. Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim.. Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun... Kendinize iyi bakın... Hadise."

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Bora Füzesi Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title