Haberler

Hadise, O Ses Türkiye için kesenin ağzını açtı! Kombini için yarım milyon TL harcadı

Güncelleme:

O Ses Türkiye'nin yılbaşı öze bölümünde jüri üyesi olan Hadise, kombinin fiyatıyla dudak uçuklattı. Siyah bir elbise giyen ve birbirinden şık takılar takan Hadise, yaklaşık 592 bin TL harcadı.

Yıllardır O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan başarılı şarkıcı Hadise, yarışmanın yılbaşı özel bölümünde de yer alacak. Oyuncu Kaan Yıldırım ile ilişkisiyle gündemden düşmeyen Hadise, bu yıl simsiyah bir kombin yaptı.

TAKILARIYLA DUDAK UÇUKLATTI

Geçtiğimiz yılki O Ses Türkiye çekimlerinde iddialı bir kırmızı elbise giyen şarkıcı 2021 için siyah dantelli bir elbise tercih etti. Şarkıcı siyah elbisesi için 43 bin TL ödedi. Lüks takılarıyla adından söz ettiren Hadise'nin bileklikleri yaklaşık 334 bin TL, küpesi yaklaşık 120 bin TL yüzüğü ise 95 bin TL civarında.

Şarkıcı toplamda kombini için yaklaşık 592 bin TL harcadı.

Hadise, O Ses Türkiye için kesenin ağzını açtı! Kombini için yarım milyon TL harcadı

Hadise, O Ses Türkiye için kesenin ağzını açtı! Kombini için yarım milyon TL harcadı

Hadise, O Ses Türkiye için kesenin ağzını açtı! Kombini için yarım milyon TL harcadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

O Ses Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
500

Yorumlar (45)

HURİ:

O ELBİSE NE KADAR PAHALI OLABİLİR Kİ CİDDEN

17
1
yanıtYanıtla
İziiii:

Herkesin zevki ve rengi farkli tabikine. Ben cok begeniyorum siyah elbiseyi cok hos duruyor bayanlarda zayif ve genc gösteriyor!!!

yanıt1
yanıt0
Iziiii:

43000 liraymis yaziyor takilariyla birlikte o kadar tutmus guzelim

yanıt3
yanıt1
huri:

ama yine de o elbiseye çok değil mi canım hani görünce bir ooo diyemedim yani

yanıt6
yanıt1
Iziiii:

Normal insanlar icin pahali tabikine ama bir gecede milyonlar kazanan sanatcilar icin normal

yanıt6
yanıt0
huri:

orası öyle tabi ama daha güzel bir seçim olabilirdi

yanıt7
yanıt0
Iziiii:

Kapali diyemi begenmedin yoksa sen!! Kisa ve dekolte olsa begenirmiydin!!

yanıt1
yanıt5
HAKAN ARSLANOĞLU:

Bunlar paranın peşinden o kadar hızlı koşuyorlar ki, Ahlakın arkadan yetişmesi mümkün değil.

18
0
yanıtYanıtla
SERPİL GARİPOĞLU:

Aynen güzel yorum tebrikler Aslanoğlu. .

yanıt2
yanıt0
AFYONLU:

BİR FAKİR, GARİBAN, YOKSUL İNSAN 50 TL İSTESE VERMEZ.

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title