Haberler

Hacettepe -Galatasaray Maçından Notlar

Turkcell Süper Lig'de 30. Haftanın Açılış Maçında Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Sakat ve Cezalı Futbolcuların Çokluğu Nedeniyle Genç Futbolcular Yaser ve Semih'e İlk 11'de Şans Verdi.

Turkcell Süper Lig'de 30. haftanın açılış maçında Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu nedeniyle genç futbolcular Yaser ve Semih'e ilk 11'de şans verdi.

Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlıkları bulunan Nonda, Servet, Serkan Çalık, Serkan Kurtuluş ile cezası süren Arda kadroda yer almadı. Sakatlığı geçen Emre Güngör ise yedekler arasında yer aldı.

Galatasaraylı taraftarlar, maçtan önce federasyon ve Merkez Hakem Komitesi Başkanı Oğuz Sarvan aleyhine tezahüratta bulundular.

Galatasaraylı futbolcular, ısınmak için sahaya çıktıklarında, maçı izlemek üzere stada gelen ve maçı saha kenarında izleyecek olan gazilere formalarını hediye ettiler.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, stattaki İlhan Cavcav'ın özel locasında, karşılaşmadan yarım saat önce bir araya geldi. Başkanlar maçı locadan izlerlerken, Hacettepe Kulübü Başkanı Turgay Kalemci, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ile maçı takip etti.

Hacettepe ile Galatasaray arasında oynanan lig maçında yıllarca Galatasaray forması giyerek büyük başarılara imza atmış Bülent Korkmaz ile Ergün Penbe'yi karşı karşıya getirdi.

Sarı-kırmızılı takımın kaptanlığını da yapan eski milli futbolcular ilk defa teknik direktör olarak birbirlerine rakip oldu.

Karşılaşma öncesi Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bölücü terör örgütünün yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit düşen askerler ile yakalandığı amansız hastalıkla uzun süre mücadele eden ve 2 gün önce hayatını kaybeden, eski milli futbolcu Sedat Balkanlı için saygı duruşunda bulunuldu.

Bu arada, her iki takım da sahaya, ''Eğitim için, Türkiye için Türk Eğitim Vakfı 42. Yıl'' pankartıyla çıktı.

Başkentliler karşılaşmaya yoğun ilgi gösterirken, tribünlerin tamamına yakın kısmı doldu.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

title