Haberler

Habiplerde yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda tır ters döndü

Güncelleme:

Habiplerde yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda tır ters döndü Kaza nedeniyle Arnavutköy yolunda trafik durdu, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu Habipler'de yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü, bir araca çarparak ters döndü.

Habiplerde yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda tır ters döndü

Kaza nedeniyle Arnavutköy yolunda trafik durdu, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

İSTANBUL - Habipler'de yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü, bir araca çarparak ters döndü. Kaza sonrasında Arnavutköy'de trafik bir çok mahallenin girişinden itibaren durma noktasına geldi. Araç sürücüleri kontak kapattı.

Kaza, bugün saat 07.35 sularında Arnavutköy - Sultangazi yolu Fenertepe Kışlası mevkiinde meydana geldi. Yağıştan dolayı kayganlaşan yolda duramayan tır sürücüsü önce bir araca çarptı daha sonra ters döndü. Kaza dolayısıyla yol bir müddet trafiğe kapatıldı. Kapatılan yol nedeniyle Arnavutköy'de trafik adeta durdu.

Mahalle girişlerine kadar uzadı, araç sürücüleri kenara çekip kontak kapattı

Kaza sonrasında oluşan trafik Arnavutköy Boğazköy Mahallesi, Haraççı ve Hacımaşlı Mahallelerinin girişine kadar uzandı. İlçe giriş ve çıkışları adeta kapatıdı, araçlar durma noktasına geldi. Bazı araç sürücüleri ise, emniyet şeridine çekerek kontak kapattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Arnavutköy Habipler 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title