Haberler

San Antonıo Spurs'ün Yıldız Oyuncusu Duncan Fenerbahçe Ülker Karşısında Daha Farklı Bir Görüntü...

San Antonio Spurs'ün tecrübeli oyuncuları Tim Duncan ve Manu Ginobili, NBA Global Games kapsamında yarın Fenerbahçe Ülker ile yapacakları maç öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

San Antonio Spurs'ün tecrübeli oyuncuları Tim Duncan ve Manu Ginobili, NBA Global Games kapsamında yarın Fenerbahçe Ülker ile yapacakları maç öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

San Antonio Spurs'ün Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda yaptığı idmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli pivot Tim Duncan, kampın verimli geçtiğini belirterek, Önümüzde uzun bir sezon var. Sezona hazırım, kendimi iyi hissediyorum. Geçen sezon yakaladığımız şampiyonluğu koruma hedefindeyiz. Bazı oyunculardan beklenti arttı. Herkes beklenen performansı sergiler ve sakatlık yaşamazsak unvanımızı koruyabileceğimize inanıyorum dedi.

Fenerbahçe Ülker karşısında daha farklı bir görüntü çizeceklerini belirten Duncan, Güzel bir maç olacaktır. Son olarak Alba Berlin maçını kaybettik, bu kez daha iyi bir performans sergileyerek işleri yoluna koymaya çalışacağız. Bizim için sezon öncesi iyi bir hazırlık maçı niteliği taşıyor diye konuştu.

Arjantinli oyuncu Manu Ginobili ise San Antonio Spurs'ün bireysel performanstan çok takım oyunu sayesinde başarıya ulaştığını vurgulayarak, Şampiyonlukta kilit nokta takım oyunu. Takımımız yalnızca benden, Duncan'dan ya da Parker'dan oluşmuyor. Biz bir takımız ve kazanmamızın asıl sebebi budur. Bu yüzden herkes katkı vermeye devam ettikçe ve sağlıklı kaldığı sürece başarılı olacağımıza inanıyorum. Bir önceki sezon finalde kaybettikten sonra geçen sezon şampiyonluğa ulaşmak mutluluk verici. Geçen seneki kadromuzu korumayı başardık. İyi durumdayız. Ancak bu yine zirveye çıkacağız ve şampiyon olacağız anlamına gelmiyor. Aynı geçen yılki gibi yine sıkı çalışmalıyız, ayaklarımız yere basmalı, kazanmaya aç olmalıyız. Bu şekilde tekrar başarıya ulaşabiliriz ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

San Antonio Spurs Fenerbahçe Ülker Tim Duncan Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title