Haberler

Öykü Karayel kimdir? Öykü Karayel'in ikizi kim, eşi kim? Öykü Karayel kaç yaşında, nereli? Öykü Karayel evli mi, çocuğu var mı?

Güncelleme:

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen isimlerden olan Öykü Karayel, özel hayatıyla da büyük ilgi topluyor. GQ ödüllerinde yaptığı konuşmayla dikkat çeken isim vatandaşların merak konusu oldu. İşte Öykü Karayel hakkında merak edilenler. Öykü Karayel hayatı ve biyografisi. Öykü Karayel kimdir? Öykü Karayel kimdir? Öykü Karayel'in ikizi kim, eşi kim? Öykü Karayel kaç yaşında, nereli? Öykü Karayel evli mi, çocuğu var mı? Öykü Karayel'in kardeşi kim?

Öykü Karayel kimdir? Öykü Karayel'in ikizi kim, eşi kim? sorularının yanıtı merak ediliyor. Magazin gündeminde sık sık kendine yer bulan ve sosyal medya açıklamaları ile dikkat çeken Öykü Karayel merak konusu oldu. İşte Öykü Karayel hakkında merak edilen Öykü Karayel kimdir, Öykü Karayel hayatı ve biyografisi gibi konuların detayları… Öykü Karayel kaç yaşında, nereli? Öykü Karayel evli mi, çocuğu var mı?

ÖYKÜ KARAYEL KİMDİR?

Öykü Karayel, 20 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Öykü Karayel, Çemberlitaş Kız Lisesi mezunudur ve ikiz kardeşi vardır. Kenter Tiyatrosu'nda kısa bir eğitim aldıktan sonra, 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne girdi.
  • Doğum tarihi: 20 Ağustos 1990
  • Kaç yaşında: 30 yıl yaşında
  • Nereli : İstanbul
  • Boy : 1,55 m

1990 yılında İstanbul'da doğan Öykü Karayel, Çemberlitaş Kız Lisesi mezunudur. İkiz kardeşi vardır. İkiz kardeşinin adı ise Ezgi Karayel'dir. Kenter Tiyatrosu'nda kısa bir eğitim aldıktan sonra, 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne girdi. Henüz konservatuvar öğrencisiyken, Tiyatro Krek'in Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı oyunu için yapılan seçmelere katıldı ve 30 aday arasından Ayşe rolünü oynamaya hak kazandı. İlk profesyonel deneyimi olan; Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı tiyatro oyunundaki Ayşe rolüyle, 16. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri'nde, Efes Özel Ödülü'nü] ve Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Genç Yetenek Ödülü'nü almayı başardı. Performansıyla önce senarist Ece Yörenç'in ardından da yapımcı Kerem Çatay'ın ilgisini çekip 20 yaşında oyuncu olmuştur. Kuzey Güney adlı tv dizisinde, Cemre Çayak karakterini canlandırmıştır. 2014 yılındaki ilk oyunu Moda Sahnesinde Katil Joe ile seyircilerin karşısına çıkıyor. Kara Para Aşk adlı tv dizisine 30. bölüm ile dahil olmuş ve dizide İpek karakterini oynamaktadır.

FİLMOGRAFİ

2011-2013 Kuzey Güney / Cemre Çayak Tekinoğlu

2014-2015 Kara Para Aşk / İpek

2015 Bulantı / Aslı

2015 Toz / Azra Naziri

2016 Muhteşem Yüzyıl / Kösem Dilruba Sultan

2017-2018 Kalp Atışı / Eylül Erdem

2017 İşe Yarar Bir Şey / Canan

2018 Put Şeylere / Elif

2018-2019 Muhteşem İkili / Yağmur Bulut

2019 Jet Sosyete / Sinem

2020 Bir Başkadır

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Öykü Karayel Can Bonomo Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title