Haberler

MASTERCHEF ALL STAR CANLI: 6 Ocak Masterchef yeni bölüm izle! MasterChef Türkiye All Star CANLI izleme linki!

Güncelleme:

TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgi gören MasterChef Türkiye All Star'ın 6 Ocak tarihli yeni bölümü için izleme linki araştırılıyor. Yarışmada finale kalmayı başaran ilk üç yarışmacı Tahsin, Hasan ve Esra oldu. Yarışmaya veda eden isim ise Barbaros oldu. Masterchef All Star 2024'ü TV8 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Masterchef'te final 7 Ocak Pazar günü yapılacak ve sona kalan 2 yarışmacıdan biri bu sezonun Masterchef şampiyonu olacak.

TV8 canlı yayın Masterchef izlemek isteyenler, 6 Ocak Masterchef CANLI izle linklerini sıklıkla araştırıyor. MasterChef Türkiye All Star CANLI izleme linki ve TV8 canlı yayın Masterchef izle konuları gündeme geliyor. TV8 canlı yayın Masterchef izle! 6 Ocak Masterchef CANLI izle! MasterChef Türkiye All Star CANLI izleme linki! Detaylar haberimizdedir…

MASTERCHEF TÜRKİYE ALL STAR CANLI İZLEME LİNKİ

Masterchef All Star sezonu pazar günü kapatacak. Masterchef Türkiye'de finale kalmayı başaran ilk üç yarışmacı belli oldu. Masterchef'te son 4'e kalan yarışmacılar Tahsin, Hasan, Barbaros ve Esra olmuştu. 4 yarışmacıdan birisi bu akşam yarışmaya veda edecekti. Şeflerden en düşük puanı alarak yarışmaya veda eden isim Barbaros oldu. Masterchef'te ilk 3'e kalan isimler Tahsin, Hasan ve Esra oldu. 3 yarışmacı bu hafta sonu Masterchef şampiyonu olmak için yarışacak. Masterchef All Star 2024'ü TV8 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

MASTERCHEF ALL STAR CANLI: 6 Ocak Masterchef yeni bölüm izle! MasterChef Türkiye All Star CANLI izleme linki!

MASTERCHEF FİNAL NE ZAMAN YAPILACAK?

Masterchef'te final 7 Ocak Pazar günü yapılacak. Sona kalan 2 yarışmacıdan biri finale ipi göğüsleyerek bu sezonun Masterchef şampiyonu olacak.

MASTERCHEF'TE SON 3'E KALANLAR KİMLER?

Masterchef'te son 3'e kalan yarışmacılar şunlardır:

  • Tahsin
  • Esra
  • Hasan
Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Masterchef Türkiye All Star MasterChef Türkiye Star Tv8 Televizyon Gündem Magazin Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title