Haberler

Kuyumcular cumartesi günü açık mı? 2023 Kuyumcular saat kaçta açılır, kaçta kapanır? Kuyumcu çalışma saatleri neler?

Güncelleme:

Altın alıp bozdurmak için yatırımcıların uğrak yeri olan kuyumcular açık mı, kapalı mı sorusuna yanıt aranıyor. Bilindiği üzere; İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında sokağa çıkma yasağından muaf olan kurum ve kuruşlar açıklanmıştı. Buna göre; Kuyumcular cumartesi günü açık mı? Kuyumcular açık mı? Kuyumcular kaça kadar açık? Kuyumcular kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Kuyumcular saat kaçta kapanıyor?

Kuyumcular cumartesi günü açık mı, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Kuyumcu çalışma saatleri sabah saatleri itibariyle çok fazla sorgulanıyor. Kuyumcular ne zaman açılacak? İşletme sahipleri ve yatırımcıları yakından ilgilendiren kuyumcuların açık olup olmadığı merak konusu oluyor. Bilindiği üzere; tam kapanma sokağa çıkma yasağında üretim, imalat, temizlik gibi alanlarda istisna tutulan kuruluşlar hariç tüm işyerleri kapalı olacak. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan sokağa çıkma yasağı genelgesi kapsamında açık ve kapalı kurumlar belli oldu. Buna göre; Kuyumcular açık mı bugün? Kuyumcular saat kaçta açılıyor? Kuyumcular kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte detaylar haberimizde...

KUYUMCULAR CUMARTESİ GÜNÜ AÇIK MI?

Kuyumculuk, altın başta olmak üzere değerli metal ve taşların işlenerek takı ve yatırım aracı olarak kullanılan (devlet altınları gibi) eserlere (kuyum) dönüştürülmesi sanatıdır. Bu eserlerin ticareti de kuyumculuk olarak adlandırılır.

Kuyumcular hafta sonu Cumartesi günü açıktır, Pazar günleri ise kapalıdır.

Sabah Açılış Saati: 07:00

Akşam Kapanış Saati: 20:00

KUYUMCULAR HAFTA SONU AÇIK MI?

Kuyumcular hafta sonu sadece cumartesi günleri hizmet vermektedir. Pazar günleri ise kapalıdır. Fakat kuyumcular özel işletmeler olduğu için bazı kuyumcuların açık olması görülebilir.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

İçişleri Bakanlığı İçişleri Bakanlığı İçişleri Bakanlığı Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title