Haberler

Kuruluş Osman son bölüm izle! ATV Kuruluş Osman 98. bölüm full HD izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak*

Güncelleme:

Kuruluş Osman son bölüm yayınlandı! ATV Kuruluş Osman 98. bölüm izleyemeyenler Kuruluş Osman son bölüm izle! ATV Kuruluş Osman 98. bölüm izle! Kuruluş Osman son bölüm full HD izle! araştırmaları yapmaya başladı. Peki, Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman 99. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak haberimizde...

Kuruluş Osman son bölüm izle linki araştırılıyor. ATV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her akşam büyük beğeni toplayan Kuruluş Osman dizisi 98. bölümü yayınlandı. Kuruluş Osman son bölüm yayınlandı! ATV Kuruluş Osman 98. bölüm izleyemeyenler Kuruluş Osman son bölüm izle! ATV Kuruluş Osman 98. bölüm izle! Kuruluş Osman son bölüm full HD izle! araştırmaları yapmaya başladı. Peki, Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman 99. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak haberimizde...

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aygül Hatun'un akıbeti

Osman Bey için artık hedef Yenişehir'dir. Osman Bey ve Alpleri Yenişehir'i kuşatırken Bala, Malhun, Ayşe, Aygül Hatunlar ve bacılar da boş durmayacaktır. Kılık değiştirerek kaleye sızan Hatunlar düşmanı içerden çökertebilecek midir? Düşmanla kıyasıya savaşırken okla yaralanan Aygül Hatun'un akıbeti ne olacaktır?

Hatunlar esir düşenleri kurtarabilecekler mi?

Kumral Abdal, Demirci Davud ve Akça Derviş Romanos'un elindedir. Romanos, Osman Bey'in kurduğu oyunu çözebilmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Kumral Abdal, Akça Derviş ve Demirci Davud, Romanos'un işkencelerine dayanabilecek midir? Bala, Malhun ve diğer Hatunlar onları kurtarabilecekler midir?

Demirci Davud kendisini öne atıyor

Osman Bey kapısına dayandığı Yenişehir'de çetin bir direnişle karşılaşır. Osman Bey, Yenişehir'in fethi için bilek gücünün yanında zekasını da konuşturacaktır. Osman Bey'in dahiyane planı nedir? Sonunda Kayı Alpları, Yenişehir'in kapılarına dayanır… Neye uğradığını şaşıran Romanos ve askerleri kirli bir oyun oynamaya kalkışır… Savaşın en çetin anlarında, Demirci Davud canı pahasına, Kayı sancağının dalgalanabilmesi için kendisini öne atar. Demirci Davud kurtulabilecek midir?

Osman Bey Romanos'un cezasını kesiyor

Osman Bey ve Alpları, Yenişehir'i ele geçirir. Romanos'la vuruşan Osman Bey, onun kellesini alarak cezasını keser. Bu yeni bir zaferdir ancak Yenişehir ahalisi Osman Bey için yeni bir sorun mu olacaktır?

Sultan'ın Yenişehir fethine tepkisi

Osman Bey'in Yenişehir'i fethetmesi Bitinya'da hakim güç olduğu anlamına gelecektir. Osman Bey'in peş peşe yaptığı fetihler Konya'da nasıl yankılanacaktır? Sultan Alaeddin, Yenişehir'in fethine nasıl tepki verecektir?

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM İZLE!

Kuruluş Osman son bölüm izlemek için 'ye tıklayınız.

Kuruluş Osman son bölüm izle! ATV Kuruluş Osman 98. bölüm full HD izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak*

KURULUŞ OSMAN 98. BÖLÜM İZLE!

Kuruluş Osman 98. bölüm izlemek için KURULUŞ OSMAN 98. BÖLÜM İZLE 'ye tıklayınız.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kuruluş Osman dizisi her hafta Çarşamba günleri saat 20.00'da yeni bölümleriyle Show TV'de.

KURULUŞ OSMAN KONUSU NE?

1. Sezon (2019-2020)

Ertuğrul Gazi'nin Sultan Baybars ve Berke Han ile birlikte Hülagü Han'a karşı savaşının üstünden yaklaşık 15 yıl geçmiştir. Ertuğrul Gazi hastalanarak Konya'ya gitmiştir lakin gitmeden önce Kulucahisar tekfuru Yorgopolos ile sulh sağlamış ama anlaşmayı imzalayamadan Konya'ya gitmiştir. Dündar Bey ise anlaşmayı imzalayıp itibarını artırmak ister, bunun için tekfura hediyeler hazırlatarak Kulucahisar'a doğru yola koyulurlar Kulucahisar'a vardıklarında gösteri düzenlenmiş ve gösteride tekfura suikast düzenlenmiş lakin Osman Gazi süikast olacağını anlayıp suikastı önlemiştir. Suikastı Prenses Sofia düzenlenmiştir. Osman Gazi de suikastı bozduğu için ona düşman olmuştur ve peşine adamlarını göndererek Osman Gazi'yi pusuya düşürmüş, Bamsı Beyrek'in oğlu Aybars'ında şehit olmasına neden olmuştur.

2. Sezon (2020-2021)

Kulucahisar Kalesi fethiyle, Konstantiniye'nin ve imparatorun öfkesini üzerine çeken Osman Bey, uç bölgesinde huzuru tesis etmiştir. Osman Bey'e karşı harekete geçen ve en deneyimli kumandanlarından Aya Nikola'yı bölgeye gönderme kararı alan Bizans İmparatoru, başarılarıyla tüm obalara umut olan bu Türk beyini saf dışı bırakmaya kararlıdır. Kayı Obası'nın yazı geçirdiği yaylaya yapılan sürpriz baskın Bizans'ın emellerini açık ederken, bu alçaklığın hesabını sormaya kararlı olan Osman Bey; Aksakallılar'dan aldığı görevle Alplerini bir araya toplar. Ertuğrul Bey'in dönüşü ise yaralarını sarmaya çalışan Kayı Obası'nda coşkuyla karşılanır. Osman Bey bizans ordusunu bertaraf eder. Ancak Osman Bey yoğun işlerinden dolayı Ertuğrul Bey'in obaya geldiğinden haberi yoktur. Osman Bey ilerleyen bölümlerde babası Ertuğrul Gazi'nin obaya döndüğünü öğrenecektir.

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI KİMLER?

  • Burak Özçivit - Osman
  • Saruhan Hünel - Alişar
  • İsmail Hakkı Ürün - Samsa
  • Özge Törer - Bala Hatun
  • Abdül Süsler - Kalanoz
  • Ragıp Savaş - Dündar
  • Alma Terziç - İsodora
  • Ayşegül Günay Demir - Zöhre
  • Nurettin Sönmez - Bamsı
  • Seda Yıldız - Şeyh Edebali
Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Kuruluş Osman Atv Haberler

title