Haberler

İTÜ'de yangın neden çıktı, söndürüldü mü? İTÜ'de son durum nedir? Yaralı var mı?

İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsünde çıkan yangın büyük paniğe sebep oldu. Yangınla ilgili son durum ve gelişmeler merak konusu. Yangının çıkış sebebi ve söndürme çalışmaları devam ediyor. İTÜ Ayazağa Kampüsü'nde yangın çıkmasının ardından son durum merak ediliyor. İhbar sonrası olay yerine sevk edilen ekipler yangını kontrol altına almak için çalışmaya başladı. Peki, İTÜ Ayazağa Kampüsü'nde yangın çıktı! Son durum nedir?

İTÜ Ayazağa Kampüsü'nde yangın çıkmasının ardından son durum nedir merak ediliyor. İstanbul Teknik Üniversitesi'nin (İTÜ) Ayazağa yerleşkesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İTÜ Ayazağa Kampüsü'nde son durum nedir? Detaylar haberimizdedir...

İTÜ AYAZAĞA KAMPÜSÜ'NDE YANGIN ÇIKTI

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin (İTÜ) Ayazağa yerleşkesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay sonrası bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı.

İTÜ'DE NEDEN YANGIN ÇIKTI?

İTÜ Ayazağa yerleşkesindeki yangının işçilerin kaldığı konteynerde çıktığı belirtilirken olayın ısınmak için elektrikli soba yakılmasından kaynaklandığı ortaya çıktı.

Bölgede yangın sonrası dev kara dumanlar gökyüzüne yükselirken kısa süre içinde kontrol altına alınan olayda bir can kaybı ve yaralanma olmadığı bildirildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği'nin konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"06.03.2024 günü saat 08.00 sıralarında İTÜ- Maslak kampüsü içerisinde bulunan ve işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıkmıştır. Olayda ölen ya da yaralanan olmamıştır.

Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonunda kontrol altına alınmış olup, soğutma çalışmaları devam etmektedir. Yangının çıkış sebebi, itfaiyenin çalışması sonrasında tespit edilecektir. Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır."

İTÜ Ayazağa Kampüsü'nde yangın çıktı! Son durum nedir?

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

İstanbul Teknik Üniversitesi İstanbul Ayazağa Gündem Eğitim Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title