Haberler

HATAY TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI: Hatay deprem konutları kura çekimi sonuçları nereden bakılır, öğrenilir?

Güncelleme:

TOKİ Hatay Deprem konutları kura sonuçları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak olan kura çekimini heyecanla bekliyor. Peki, Hatay deprem konutları kura çekimi sonuçları nereden bakılır, öğrenilir?

Hatay deprem konutları kura çekimi sonuçları nereden bakılır, öğrenilir? Merak edilmekte ve beklenen günün gelmesi ile birlikte araştırılmakta. Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde evlerini kaybeden Hataylılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak olan kura çekiminin detayları araştırama konusu oluyor. Peki, Hatay deprem konutları kura çekimi sonuçları nereden bakılır, öğrenilir?

HATAY TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI

Hatay deprem konutları kura çekimi, 3 Şubat 2024 tarihinde saat 13.00'te Mustafa Kemal Üniversitesi Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Katılımcılar, bu önemli anı, saat 16:00'dan itibaren AFAD'ın resmi Youtube kanalından canlı olarak takip edebilecekler. Buna göre TOKİ Hatay Deprem konutları kura çekimi AFAD'ın resmi Youtube kanalından canlı izlenebilmektedir. Kura çekimi sonrasında belirlenen konut sahipleri, heyecanla bekledikleri sonuçları öğrenmek için https://www.turkiye.gov.tr/afet-ve-acil-durum-yonetimi-baskanligi adresini ziyaret edebilirler.

HATAY TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇ SORGULAMA

HATAY TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI: Hatay deprem konutları kura çekimi sonuçları nereden bakılır, öğrenilir?

HATAY TOKİ KURA ÇEKİMİ KAÇ EV VERİLECEK?

3 Şubat'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla kura töreni düzenlenecek. TOKİ tarafından inşa edilen 31 bin 654 konuttan 6 bin 416'sı şubat ayı sonuna kadar teslim edilecek.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Deprem Hatay Deprem Gündem Emlak Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title