Haberler

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 21 Mart 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

Güncelleme:

Haberler.com editörleri tarafından seçilen gündemdeki en önemli haberler. Rusya-Ukrayna savaşı haberleri, Süper Lig maç sonuçları, koronavirüs haberleri, kar tatili haberleri ve magazin dünyasında yaşanan son gelişmeleri Haberler.com'dan takip edebilirsiniz.

TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİNDE ÖNE ÇIKAN GELİŞMELER!

Türkiye'de ve dünyada meydana gelen olaylar ve gelişmeleri anlık olarak okurlarına aktaran Haberler.com'un haberleri ile güncel, politika, spor, magazin, kültür, sanat, dünya ve diğer tüm kategorilerde güncel haberlere ulaşabilirsiniz. İşte, Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan gelişmeler...

19 İLDE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Mart ayında tekrar soğuk hava dalgasının içine giren Türkiye'de birçok bölgede kar yağışı etkisini sürdürüyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Düzce, Bolu, Ardahan, Ağrı, Giresun, Kars, Amasya, Gümüşhane, Samsun, Ordu, Sinop, Tokat, Kütahya, Rize, Artvin, Kastamonu, Iğdır, Siirt ve Erzurum'da bugün eğitim ve öğretime ara verildi.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 27 Şubat 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

BAKAN SOYLU'DAN KUYTULCULAR AÇIKLAMASI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adana'da Alparslan Kuytul destekçilerinin yaptığı yasa dışı gösterilerde, polisin sert müdahalede bulunmasına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Soylu, "Kuytulcuların uzun zamandır tüm tahrik, hakaret ve istismarlarına güvenlik güçlerimiz hep sabırla orantıyla mukabele etmişlerdir. Ancak bugün, tüm tahrik, hakaret ve istismara rağmen orantısız güç uygulamak, bizim yöntemimiz olmamalı idi. Adana Valiliğimizce, gerekli soruşturma başlatılmıştır" dedi.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 27 Şubat 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

HÜLYA AVŞAR'DAN MANUKYAN İTİRAFI

Bir restoran çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hülya Avşar, "Hayatını canlandırmak istediğiniz birisi var mı?" sorusu üzerine "Ben Manukyan'ı çok oynamak isterdim. Senaryosu yazıldı ama izin vermediler ama gerçekten onu oynamak isterdim" yanıtını verdi.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 27 Şubat 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

CUMHURBAŞKANI "KÖPRÜ ĞAHALI" DİYENLERE CEVAP VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni açılan Çanakkale Köprüsü'nün 200 TL'lik ücretini pahalı bulanlara Binali Yıldırım'ın sözüyle yanıt verdi. Erdoğan, "Yollar, köprüler pahalı' deniyor da, Binali Bey'in bir sözü var; 'En pahalı hizmet, olmayan hizmettir' diyor. Doğru söylüyor. Biz buraları devletin kesesinden bir kuruş çıkmadan yapıyoruz" dedi.

HABERLER.COM HAKKINDA

; Güncel, politika, ekonomi, spor, magazin, dünya, sağlık ve diğer tüm kategorilerde güncel haber sunmak ve internet kullanıcısının habere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş geniş kapsamlı bir haber portalıdır. Gündemdeki son dakika gelişmeleri, Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri Haberler.com'da bulabilirsiniz. Facebook, Twitter, Instagram ve diğer tüm sosyal medya platformlarından Haberler.com'u takip edebilirsiniz. Haberler.com uygulamasını IOS, Andorid ve Huawei telefon ve tabletlerinizden rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title