Haberler

Emlak Katılım, İstanbul'da 41 Türkiye genelinde 102 şubeye ulaştı

ilandır
Güncelleme:

Emlak Katılım, Karaköy ve Karagümrük Şubelerini hizmete sundu Yenilikçi ürün ve hizmetlerini ulaşılabilir hale getirmek üzere şube ağını genişletmeye devam eden Emlak Katılım, İstanbul'da iki yeni hizmet noktasını açarak Türkiye genelinde toplam 102 şubeye ulaştı.

Emlak Katılım, başta gayrimenkul sektörü olmak üzere ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek olan stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modelleri sunmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Yenilikçi ürün ve hizmetlerini şubeleri ve dijital kanalları üzerinden tüm ülkeye sunan Emlak Katılım, yeni şubelerini İstanbul Karaköy ve Karagümrük'te açtı. İstanbul'da 41 şubeye ulaşan katılım finans kurumu, 2024 yılında da şube açılışlarını hız kesmeden sürdürmeyi hedefliyor. Son açılan şubeleri ile birlikte toplam şube sayısı 102'ye ulaşan Emlak Katılım hem şubeleri hem de geliştirdiği dijital kanalları üzerinden müşterilerine hizmet sunmaya devam ediyor. Faaliyete geçirdiği her şubesi ile müşterilerinin farklılaşan finansal ihtiyaçlarına yanıt veren Emlak Katılım, Türkiye ekonomisine ve istihdama da katkı sunmayı hedefliyor.

Çevre dostu katılım finans kurumu: Emlak Katılım

Emlak Katılım, doğal çevrenin korunması, sürdürülebilir yaşam alanlarının oluşturulması, iklim değişikliği ile mücadele konularında çevre bilincinin oluşturulması üzerine gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında şubelerinde ürün ve hizmetlere yönelik broşürleri artık kâğıt olarak basmama kararı almıştı. Müşterileri şubedeyken ilgilendiği ürün ve hizmetin detaylarına karekod okutarak ulaşabiliyor. Şubelere gelerek hesap açmak isteyen müşterilerin zorunlu sözleşme ve formlar için sayfalarca kâğıda imza attıkları dönemi de geride bırakan Emlak Katılım, kâğıt israfının önüne geçecek olan kağıtsız bankacılık uygulaması sayesinde müşteriler mobil uygulama üzerinden dijital onaylarıyla hesap açılış işlemlerini çok daha kısa sürede tamamlamış oluyorlar. Müşterilerin görüntülü görüşme ile evden ofisten bulundukları her yerden kolaylıkla hesap açmalarını sağlayan Emlak Katılım, masrafsız bir bankacılık hizmeti de sunuyor. Emlak Katılım Mobil'den EFT/Havale ve FAST gibi işlemlerini ücretsiz bir şekilde gerçekleştiren müşteriler, bankacılık işlemlerini 20 bini aşkın tüm kamu bankası ATM'leri ile PTT şubeleri ve ATM'lerinden de ücretsiz bir şekilde yapabiliyorlar.

İstanbul Türkiye Karaköy Advertorial Haberler Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

title