Haberler

Ece Erken'in eşi ne zaman öldü? Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcılıoğlu hangi tarihte öldü?

Güncelleme:

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Peki, Ece Erken'in eşi ne zaman öldü? Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcılıoğlu hangi tarihte öldü?

Ece Erken'in eşi ne zaman öldü? sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Geçtiğimiz sene ünlü sunucu Ece Erken ile evlenen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42) Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda saat 00.30 sıralarında silahla vuruldu. Saldırı sonrası kanlar içine kalan Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybederken, yanında bulunan şoförü ise yaralandı. Peki, Ece Erken'in eşi ne zaman öldü? Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcılıoğlu hangi tarihte öldü?

ECE ERKEN'İN EŞİ NE ZAMAN ÖLDÜ?

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu 23 Mayıs 2022 tarihinde bir balıkçıda silahlı saldırıya uğramış ve hayatını kaybetmiştir. NN Türk İstihbarat şefi Nihat Uludağ canlı yayında saldırının detaylarını anlattı. Olayın mülk satışından kaynaklanan bir soruna dayandığını belirten Uludağ, "Şafak'ı masaya davet ettikleri ve kısa bir konuşmanın ardından masanın altından ateş ettikleri ortaya çıktı. Arbede çıkınca da art arda ateş edip 4 kurşunla öldürmüşler." dedi.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken Beşiktaş Suç Hukuk 3.Sayfa Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title