Haberler

Can Storm: Yeni Single Eylül Ayında Piyasaya Çıkacak

Güncelleme:

Oyunculuk ve müzik alanında çalışmalarda bulunan Can Storm, single çalışmalarıyla müzik piyasasında kendisine yer buluyor.

Yeni single çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Can Storm, "Yeni single eylül ayında çıkacak. Çok beğendiğim bir çalışma oldu, bu nedenle hayranlarımın yorumlarını heyecanla bekliyorum." ifadelerinde bulundu.

Müzik sektöründe aktif bir şekilde yer alan ve farklı single çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Can Storm, "Kombo" adlı şarkısıyla da dikkatleri üzerine çekmişti. Bunun dışında da çeşitli çalışmaları bulunan Can Storm, yeni single çalışmalarının kesintisiz bir şekilde sürdüğünü, hayranlarını mutlu edecek bir çalışma içerisinde olduklarının altını çizdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Can Storm, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: "Biliyorsunuz müzik sektöründe aktif bir şekilde çalışmalarda bulunmak oldukça önemli. Çünkü müzik sektörü oldukça hareketli bir sektör. Bu hareketliliğe uyum sağlayabilmek için sektörü geliştiren adımlar atılmalı. Ben de single çalışmamla sektörün hareketlilik kazanmasına katkıda bulunmayı hedefliyorum. Bu süreçte bana destek olan birçok dostum oldu. Daha iyisini yapabilmem için görüşlerini benden esirgemediler. Bu nedenle çok mutluyum."

Yeni Single Çalışmalarımız Son Hızla Devam Ediyor

Yeni single çalışmalarının son hızla devam ettiğini belirten Can Storm, konu hakkında açıklamalarında süreç hakkında bilgilendirmede bulundu: "Single çıkarmak her ne kadar keyifli olsa da zorlu bir süreç. Hazırladığınız şarkının sizi yansıtması gerekiyor. Aksi halde şarkı aslında size ve tarzınıza pek oturmamış oluyor. Bunun yanı sıra şarkının çıkış sürecine kadar mükemmele ulaşması gerekiyor. Bu hususların tamamı düşünüldüğünde single çalışmaları zorlayıcı olabiliyor. Neyse ki bu süreçte bana destek olan pek çok kişi vardı. Onların emeklerini görmezden gelmem mümkün değil."

Eylül Ayında Piyasaya Çıkacak

Yeni single'nın eylül ayının sonlarına doğru piyasaya çıkacağını ifade eden Can Storm, "Şu anda hazırlıklarımız devam ediyor. Şarkının çıkması da muhtemelen eylül ayını bulacak. Bu süreç içerisinde hayranlarımın heyecanlı bir şekilde bekleyişlerine devam etmelerini istiyorum. Umuyorum ki taleplerini karşılayabilirim. Bu konuda titiz bir çalışma içerisindeyim, projelerime yenilikler katmak için yoğun bir şekilde çalışıyorum." sözleriyle açıklamalarını noktaladı.

title