Haberler

Çakallarla Dans 6 filmi oyuncuları kim? Çakallarla Dans 6 filmi konusu, oyuncuları ve Çakallarla Dans 6 özeti!

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Çakallarla Dans 6 filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Çakallarla Dans 6 konusu, özeti ve Çakallarla Dans 6 oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz. Çakallarla Dans 6 filminin detayları…

İzleyenleri ekrana bağlayan Çakallarla Dans 6 filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Çakallarla Dans 6 filmini izleyecek olanların merak ettiği Çakallarla Dans 6 konusu nedir, Çakallarla Dans 6 oyuncuları kimler ve Çakallarla Dans 6 özeti gibi konuları inceliyoruz.

ÇAKALLARLA DANS 6 FİLMİ KONUSU NEDİR?

Çakallarla Dans 6, Çakallarla Dans 5'in devam filmi olan komedi filmidir. Filmin başrollerinde Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu yer almaktadır. Filmin senaristliğini Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi yapmaktadır. Çekimlerine Haziran 2022 tarihinde başlanan[2] film, 2 Aralık 2022 tarihinde vizyona girmiştir.

5 macera atlatan dört kafadar, pandemi sonrası ekonomik krizle boğuşmaktadır. Mali sıkıntıdan kurtulmanın yollarını arayan ve artık futbolda da eskisi kadar iyi olmayan dört kafadarın hayatı, bir gün Servet'in karısı Fatma'ya yıllardır görüşmediği ablası Manolya'dan gelen mektupla değişir. Manolya güzelliği ve çekiciliğiyle mahalledeki birçok erkeği adeta mest etmiş ve mahallede adı çıkmış bir kadındır. Bir gün; evi terk ettikten sonra önce babası, ardından da annesi hayatını kaybetmiştir. Fatma da anne ve babasının ölümünden onu suçlamakta ve ablası olarak görmemektedir. Manolya'nın Gökhan'la da geçmişi vardır.

Manolya, mektupta Fatma'yı ve çakalları 4. evliliğinin düğününe, Kos Adası'na davet etmektedir. Doğma büyüme Fikirtepeli, hayatlarında hiç yurtdışına çıkmamış hâtta ve hâtta nerdeyse hiç tatile bile gitmemiş kahramanların serüveni böylece ilk defa ülke toprakları dışına, Yunanistan'a uzanacaktır. Daha vize çıkarmada kafadarları bulan müsibetler, adaya ayak bastıktan sonra da onları bulmaya devam edecektir. Düğün organizasyonunun ve Manolya'nın arkasındaki hikayeyi öğrenen ekip, bir anda kendilerini oldukça zorlu ama bir o kadar da önemli gizli bir görevin içinde bulurlar. Kendilerine faydası olmamış çakallar, bu sefer ülke için faydalı olmaya çalışacaklardır.

Oyuncu kadrosu ve karakterler

Şevket Çoruh - Kayınço Gökhan

İlker Ayrık - Muhasebeci Servet

Timur Acar - Köfte Necmi

Murat Akkoyunlu - Del Piero Hikmet

Didem Balçın - Fatma

Hakan Bilgin - Hüseyin Abi

Ebru Cündübeyoğlu - Manolya

Nurettin Sönmez - Enrico

Ceyhun Yılmaz - Adem

Anıl Tetik - Yüzbaşı Ali Suavi

Elvan Dişli - Mary (Melek)

Mine Kılıç - Anna Karenina

Kemal Zeydan - Kocakafa Sedat

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Gündem Sinema Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title