Haberler

Ateş İlyas Başsoy kimdir? Halk Tv konuğu Ateş İlyas Başsoy kaç yaşında, nereli? Ateş İlyas Başsoy biyografisi!

Güncelleme:

Siyasal İletişim Uzmanı Ateş İlyas Başsoy, Halk TV'nin İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programına konuk oldu. Başsoy'un kim olduğu, kaç yaşında ve nereli olduğu merak konusu oldu. Ateş İlyas Başsoy'un biyografisi ve detaylar haberimizde.

İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programının bugünkü konuğu Siyasal İletişim Uzmanı Ateş İlyas Başsoy oldu. Birçok konu hakkında yorumlarda bulunan Ateş İlyas Başsoy kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Ateş İlyas Başsoy kaç yaşında, nereli, kimdir soruları araştırılıyor. Halk Tv konuğu Ateş İlyas Başsoy kimdir? Ateş İlyas Başsoy kaç yaşında, nereli? Ateş İlyas Başsoy biyografisi! Detaylar haberimizdedir…

ATEŞ İLYAS BAŞSOY KİMDİR?

Ateş İlyas Başsoy, 1971 yılında Bursa'da doğdu. Türk yazar, reklamcı ve iletişim uzmanı. Bursa'da Gürcü ve Pomak kökenli bir ailede doğdu. İlköğrenimini Bursa'da tamamladı. Kayseri Fen Lisesi'nde okudu. Yükseköğrenimini İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde yaptı. Gırgır, Avni, Hıbır, Pişmiş Kelle dergilerinde yazıları ve öyküleri çıktı. Limon Dergisi'nde düzenli yazıları basılan Başsoy çeşitli edebiyat dergilerinde kitap eleştirilerinde bulundu. 1985 yılında Bursa'daki yerel bir gazeteye girdi ve gençlik köşesi çıkarttı. Arabesk ve heavy metal türü müzikler ile ilgili yaptığı yazı dizileri İstanbul basının da ilgisini çekti. Ateş İlyas Başsoy üniversite yıllarından beri reklam endüstrisi içinde çalıştı. Güzel Sanatlar, Klan, DNA, Cen Ajans, Art Grup gibi reklam ajanslarında reklam yazarlığı ve yaratıcı yönetmenlik yaptı. 2005'te kendi ajansı Fayda'yı kurdu. 2001 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi için hazırlanan Kentim İstanbul başlıklı kampanyanın isim babası olarak yaratıcı yönetmenliği yaptı. Kentim İstanbul, Başsoy'un yeni İstanbullular, diyalojik iletişim ve siyasetsiz seçmen kavramlarını geliştirmesine katkıda bulundu. 2004'te Adalet ve Kalkınma Partisi belediye seçimini kazanınca kampanya durduruldu.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Ateş İlyas Başsoy İsmail Küçükkaya İlyas Başsoy Televizyon Gündem Yaşam Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title