Haberler

Alper Yeğin kimdir? Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin kaç yaşında ve nereli? Sancaktepe Belediyesi hangi partinin?

Güncelleme:

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'in kim olduğu, kaç yaşında ve nereli olduğu merak konusu oldu. Ayrıca Sancaktepe Belediyesi'nin hangi partinin kontrolünde olduğu da gündeme geldi. 31 Mart Yerel Seçimler sonrasında parti değişikliği yaşanmış, belediye başkanlık katında jakuzi olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Sancaktepe Belediye Başkanları kimler ve Sancaktepe Belediyesi hangi partiye ait olduğu gündeme geliyor. 31 Mart Yerel Seçimlerde parti değişikliğine giden Sancaktepe Belediyesi, başkanlık katında jakuzi olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. Peki, Alper Yeğin kimdir? Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin kaç yaşında ve nereli? Sancaktepe Belediyesi hangi partinin?

ALPER YEĞİN KİMDİR?

Alper Yeğin, 1984'te dünyaya geldi. Doğuş Üniversitesi Dış Ticaret Bölümünden mezun olan Yeğin, 2014-2019 yılları arasında Sancaktepe Belediyesi CHP Meclis Üyesi oldu. 2015-2019 yılları arasında iki dönem CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı yapan Yeğin, İSTAÇ AŞ ve Metro AŞ'de üst düzey yönetici olarak görev aldı. Alper Yeğin, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Alper Yeğin kimdir? Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin kaç yaşında ve nereli? Sancaktepe Belediyesi hangi partinin?Alper Yeğin

SANCAKTEPE BELEDİYESİ HANGİ PARTİYE AİT?

15 yıl önce Samandıra, Yenidoğan ve Sarıgazi beldelerinin birleşmesi ile ilçe statüsü kazanan Sancaktepe, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçmişti.

31 Mart 2024 Yerel Seçim Sancaktepe Belediye Başkan Adayları:

  • CHP'nin adayı Alper Yeğin %50,59 oy aldı.
  • AK Parti'nin adayı Şeyma Döğücü %41,46 oy aldı.
  • Yeniden Refah Partisi'nin adayı Cemil Cebir %3,01 oy aldı.
  • Zafer Partisi'nin adayı Mehmet Akif Cenkci %1,60 oy aldı.

31 MART SANCAKTEPE YEREL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Sancaktepe Belediye Alper Yeğin Sancaktepe İstanbul Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title