Haberler

Mustafa Tütüncü'nün Katil Zanlısı 11 Yıl Sonra Yakalandı

Güncelleme:

Almanya'nın Hamburg kentinde 3 Ekim 2003 yılında kimliği belirsiz bir kişi tarafından sırtından bıçaklanarak öldürülen Mustafa Tütüncü'nün katil zanlısı yakalandı.

Almanya'nın Hamburg kentinde 3 Ekim 2003 yılında kimliği belirsiz bir kişi tarafından sırtından bıçaklanarak öldürülen 38 yaşındaki Mustafa Tütüncü'nün katil zanlısı yakalandı. Hamburg polisi 44 yaşında bir kişiyi cinayet şüphesiyle gözaltına aldı. Zanlının polis sorgusundan sonra hakim karşısına çıkacağı öğrenildi. Alman Bild Gazetesi'de Mustafa Tütüncü cinayetiyle ilgili gözaltına alınan kişinin Mustafa G. olduğunu belirtti. Bild ayrıca katilin suçunu itiraf ettiğini ve kıskançlık nedeniyle öldürdüğünü öne sürdü. Hamburger Morgen Post Gazetesi ise 6 Eylül tarihli sayısında Mustafa Tütüncü cinayetine bir sayfa yer ayırmıştı. Cinayetin aydınlanması için 10 bin Euro ödül ortaya konulduğunu yazan gazete cinayetle ilgili detaylı bilgilere yer vermiş ve katilin yakalanmasının an meselesi olacağını öne sürmüştü.

ÇEVRESİNDE SEVİLEN BİR KİŞİYDİ

Almanya'nın Delmenhorst kentinde yaşayan ve çevresi tarafından çok sevilen Mustafa Tütüncü, 3 Ekim 2003 tarihinde vahşice öldürülmüştü. Hicretspor'un başkanlığını da yapan Tütüncü'nün cinayete kurban gitmesi herkesi şok etmişti. Yıllardır cinayeti çözmeye çalışan Hamburg polisi yaptığı titiz çalışma sonucu hedefine ulaştı. Cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan kişiyle ilgili son kararı ise mahkeme verecek. Malatyalı olan Mustafa Tütüncü 3 çocuk babasıydı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Tütüncü Almanya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title