Haberler

2024 GİRESUN YEREL SEÇİM SONUÇLARI | Giresun'da hangi parti, kim önde? AK Parti mi CHP mi kazanıyor?

Güncelleme:

2024 Giresun Yerel Seçim sonuçları için oy sayımı başladı. MHP ve CHP'nin adayları arasında büyük bir rekabet var. İbrahim Çenet (MHP), Serkan Karayiğit (CHP) ve Alpaslan Koca (İYİ Parti) yarışıyor. Giresun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kimin önde olduğu merak konusu. Seçim sonuçları Haberler.com Yerel Seçim sayfasından takip edilebilir.

31 Mart 2024 Giresun Yerel Seçim sonuçları için sandıklar kapandı ve oy sayımı başladı. An itibarıyla gözler YSK'ya çevrildi. Giresun'da hangi partinin önde olduğu araştırılırken Ak Parti'nin adayının mı yoksa CHP'nin adayının mı önde gittiği merak ediliyor. Seçimin büyük paydaşları olan Ak Parti'den Aytekin Şenlikoğlu, CHP'den Fuat Köse ve İYİ Parti'den Harun Cici yarıştı. Peki, Giresun'da hangi parti, kim önde? Giresun'da AK Parti mi CHP mi kazanıyor?

GİRESUN YEREL SEÇİMLERİNDE HANGİ PARTİ ÖNDE?

Giresun Belediye Başkanlığı seçimlerinde Anadolu Ajansı (AA) verilerine göre CHP adayı Fuat Köse 57.17 oy oranı ile Ak Partili rakibine ciddi bir fark attı. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yüzde 39.72 ile CHP'li Köse'yi takip ediyor.

Güncel seçim sonuçlarını Haberler.com Yerel Seçim sayfasından takip edebilirsin.

2024 GİRESUN YEREL SEÇİM SONUÇLARI | Giresun'da hangi parti, kim önde? AK Parti mi CHP mi kazanıyor?

2024 YEREL SEÇİMLERİNDE GİRESUN'DA HANGİ ADAY ÖNDE?

2019 Yerel Seçimlerinde İl Seçim Kurulu'nca açıklanan sonuçlara göre, 'Cumhur İttifakı'nın AK Partili adayı Şenlikoğlu, 280 oy farkla Giresun Belediye Başkanlığı'na seçilmişti. Şenlikoğlu, 30 bin 306 oy alırken, Kerim Aksu 30 bin 26 oyda kalmıştı.

31 Mart Yerel Seçim sonuçları anlık, güncel ve detaylı verilerine Haberler.com Yerel Seçim sayfasından ulaşabilirsiniz.

GİRESUN 2024 YEREL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ (LİNK)

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Belediye Başkanlığı Alpaslan Koca İYİ Parti AK Parti Giresun MHP Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title