Haberler

Yargı canlı izle! Kanal D Yargı 5. bölüm izle! Yargı dizisi 5. bölüm full HD izle! Yargı yeni bölümde neler olacak? Yargı izle'

Güncelleme:

Yargı dizisi bugün 5. bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni bölümü canlı izlemek isteyen seyirciler "Yargı canlı izle! Kanal D Yargı 5. bölüm canlı izle! Yargı dizisi 5. bölüm full HD canlı izle! Yargı yeni bölümde neler olacak? Yargı son bölüm izle! Yargı 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı yeni bölüm fragmanı izle! " aratması yapıyor. Yargı canlı izle!

Yargı dizisi canlı izle! konusu internette en çok merak edilen konular arasında. Kanal D'de yeni başlayan ve kısa süre içerisinde sevilen yapımları arasına giren Yargı yeni bölümüyle bu akşam Kanal D'de ekranlara gelecek Yargı dizisini izlemek ve son bölümde neler olacağını merak eden vatandaşlar internette en çok "Yargı 1. bölüm canlı izle! Kanal D yeni dizisi Yargı bugün 5. bölümü ile ekranlara geliyor. Yargı canlı izle! Kanal D Yargı 5. bölüm canlı izle! Yargı yeni bölümde neler olacak? Yargı canlı full HD izle! Yargı 5. bölüm izle! Yargı 5. bölüm seyret! Yargı yeni bölüm fragmanı izle! Yargı 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?" gibi soru ve konuları aratılmakta. Yargı bölümü hakkındaki detaylar, fragman, izleme linki gibi merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.


YARGI DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yargı, 10 Ekim Pazar günü yayınlanan 4. Bölümde Ceylin ve Ilgaz, ailelerini karşılarına alarak gerçeğin peşine düşüyor!

Zafer'in sorgusuna şahit olan Ceylin, İnci'yle ilgili kaldıramayacağı gerçeklerle karşı karşıya kalır. Bunun üzerine bir de Zafer'in geçmişte yaptıklarının sonucu şüpheliler listesine girmesi Ceylin'i adeta yıkar. Babasından yana sınanma vakti Ceylin'dedir, ikisi arasında büyük bir sorgulama yaşanacaktır.

Ilgaz da Ceylin gibi, babasının ve kardeşinin sırlarla dolu hayatlarını çözmeye ve gerçeği öğrenmeye çalışmaktadır. Ancak bu sefer Çınar'la ilgili yapması gereken çok önemli bir seçim vardır. Üstelik bu seçim, Ceylin'le ikisini katilin kim olduğu gerçeğine götüren yolda keskin bir ayırıma götürecektir. İkisi de kendi planlarını uygularken bir yandan birbirlerine karşı yeni yeni yeşertmeye çalıştıkları güven duygusu tekrar sınanacaktır.

YARGI DİZİSİ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çınar cezaevinde şişleniyor!

Ilgaz ve Ceylin dışarıda katilin peşine düşmüşken, cezaevindeki Çınar büyük bir tehlike yaşıyor. Babası Metin'in, içeri attığı adam Çınar'ın peşine düşüyor. İntikam almak için köşeye sıkıştırdığı Çınar ile kavga etmeye başlıyor. Çınar, mücadeleden başarılı çıksa da adam son hamlesini yapıyor. Yanında getirdiği şişle Çınar'ı yaralıyor. Bu haberi alan Ilgaz ve babası Metin, büyük şok yaşıyorlar. Çınar'ın ölme ihtimali karşısında Metin, içten içe büyük üzüntü yaşıyor.

YARGI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Pınar Deniz : Ceylin Erguvan

Kaan Urgancıoğlu : Ilgaz Kaya

Hüseyin Avni Danyal : Metin Kaya

Uğur Polat : Yekta Tilmen

Mehmet Yılmaz Ak : Pars

Zeyno Eracar : Gül Erguvan

Ali Seçkiner Alıcı : Zafer Erguvan

Başak Gümülcinelioğlu : Leyla

Uğur Aslan : Doğan

Pınar Çağla Gençtürk : Bahar

Onur Özaydın : Kemal

Ece Yüksel : İnci Erguvan

Özlem Çakar : Aylin

Arda Anarat : Çınar Kaya

Onur Durmaz : Engin Tilmen

Zeynep Atılgan : Filiz

Beren Nur Karadiş : Damla

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Yargı Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title