Haberler

Cami tuvaletinde çıplak yakalandı, gazetecilere öpücük atıp el salladı

Güncelleme:

Antalya'da lavaboya girip üzerindeki giysileri çıkartan bir kişi, cemaatin ihbarıyla polis ve sağlık ekiplerini harekete geçirdi. Üzeri giydirilerek ekipler tarafından ambulansa alınan genç adam, kendilerini görüntüleyen gazetecilere önce öpücük atıp el salladı, "Çıplak ne yapıyordun orada?" sorusuna ise, "Herkes ne yapıyorsa ben de aynısını yapıyordum" cevabını verdi.

Muratpaşa ilçesine bağlı Elmalı Mahallesi'ndeki bir cami tuvaletinde yaşanan olayda, lavaboya giden cemaat, zemin katta bir kişinin üzerindeki kıyafetleri çıkartıp, garip hareketler yaptığını görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla gelen ekipler, lavabolar kısmına inerek ismi 'Uğur' olduğu öğrenilen gencin kıyafetlerini giymesini istedi.

ÖPÜCÜK ATIP EL SALLADI

Kıyafetlerini giyip polis ve sağlık ekipleriyle birlikte dışarıya çıkan genç adam, ambulansa bindirildiği sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere önce öpücük atıp el salladı, ardından ambulanstan inerek görüntülenmesine tepki gösterdi.

"NİYE BÖYLE SORULAR SORUYORSUN HEMŞEHRİM"

Gazetecilerin 'Çıplak ne yapıyordun orada?' sorusuna genç adam, "Herkes ne yapıyorsa ben de aynısını yapıyordum. Duş alıyordum. Kimliğini göstersene bana. Polis misin sen? Nerelisin sen? Niye böyle sorular soruyorsun hemşerim. Tuvalette duş alırsın, küçük abdestini yaparsın. Siz ne yaparsınız tuvalette?" cevabını verdi.

Tepkisinin ardından tekrar kameralara el sallayarak ambulansa binen genç, sağlık kontrolü için Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Antalya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title