Haberler

İstanbul'un göbeğinde dev fare kabusu! Bebeklerinin beşiğinde görünce, gece yarısı evlerini terk etmek zorunda kaldılar

Güncelleme:

Sultangazi'de yaşayan iki çocuklu Çilesiz ailesi, evlerine dadanan dev fareyle karşı karşıya kalınca korku dolu anlar yaşadı. Gece yarısı çocuklarını alıp eşiyle evi terk etmek zorunda kalan Gonca Çilesiz, ''Su içmeye kalktım, beşikte bir fare. Bağırmamla kaçtı. Devamlı tavanda sesleri duyuyoruz. Çocuk beşikte olsaydı bilmiyorum ne olacaktı. Gecenin o saatinde çıktık evden. Gidecek yer de yok, arabamıza gittik'' dedi.

İstanbul Sultangazi ilçesine bağlı Cebeci Mahallesi'nde dün gece saatlerinde yaşanan olayda, evdeki seslere uyanan Gonca Çilesiz, büyük bir fareyi karşısında görünce çığlık attı.

FARE KORKUSUNDAN ÇOCUKLARINI ALIP KAÇTILAR

Çilesiz çifti, iki çocuklarını da alarak dışarı çıktı. Gece saatlerinde akrabalarında kalan Çilesiz ailesi, fare korkusundan evlerine tekrar giremedi. Çilesiz ailesi farelerden kurtulmak için yetkililerden yardım istedi.

SULTANGAZİ'DE DEV FARE KABUSU, GECE YARASI EVİ TERK ETTİLER

''DEVAMLI SESLERİNİ DUYUYORUZ''

Farenin sesine uyanan Gonca Çilesiz, "Gece uyandığımda saat 4, 4.30 civarı bebek yanımdaydı. Su içmeye kalktım, beşikte bir fare. Bağırmamla kaçtı. Devamlı tavanda sesleri duyuyoruz. Bizden önceki kiracılar da aynı bu sorundan dolayı çıkmış. İki tane ufak bebeğim var. Çocuk beşikte olsaydı bilmiyorum ne olacaktı. Gecenin o saatinde çıktık evden. Gidecek yer de yok, arabamıza gittik.

SULTANGAZİ'DE DEV FARE KABUSU, GECE YARASI EVİ TERK ETTİLER

''KEDİ KADAR BÜYÜK BİR FAREYDİ''

Eşim öğlen saatlerinde geldi yapıştırıcı falan koydu, fareyi çekyatın altında yakaladı. Oyuncakların arasında yakalayıp öldürdü. Baya büyük bir fareydi. Kedi kadardı, halen var burada, eşyalarım çöp oldu. Kiralık ev aramaya başladık, ne yapacağız bilmiyoruz. Çocukları alıp evden kaçtık" dedi.

Evde farelerin kemirdiği yerlerin olduğu görülürken, bazı eşyaların zarar gördüğü kameraya yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultangazi Haberler

500

Yorumlar (11)

Vasco KKK TURBO:

Imamoglu çaresini bulur. Hìzmet için oy verdik

242
321
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

YANİ KEDİ BESLEMEK GİBİ BASİT BİR ÇÖZÜM VARKEN BİLEMEDİM.

57
151
yanıtYanıtla
Hasan Şentürk:

sen besle o halde ferhat askjdaskjd

yanıt92
yanıt15
Çınar Saraç:

Korkmayın fare sizden büyük DEĞİL yeme

17
187
yanıtYanıtla
Suat Baştürk:

Sansardırr o kedi kadar dediğine göre Allah korusun boynuna yapışıp 2 dakikada insanın kanını bitirir

18
75
yanıtYanıtla
TC Remzi Kızılkiren:

Farelerde ölümcül hanta virüsü olabiliyor ısırdıklarında yada kemirdiği şeyler yendiğinde geçmiş olsun ölümcül çünkü.

63
15
yanıtYanıtla
Murat Kocaoglu:

Imamoglunu arayın belki sesinizi duyar

9
2
yanıtYanıtla
Özyar Ekici:

Tavuklar, kuşlar keneleriyer, sokak hayvanlarıda fareleri, sokak hayvanlar veteriner kontrolünde olmalı öldürülmemeli....Avrupada parklarda, restorantlarda, çöplerde istasyonlarda heryerde fare görebilirsiniz, onun için sokak hayvanlarımızın kıymetini bilelim.

4
1
yanıtYanıtla
Aziz Demir:

Sokakta iki sinek kazayla carpissa imamoglundan biliyorsunuz zihniyete bak yazık .

3
1
yanıtYanıtla
İLAHİ ADALET:

15 GÜNDÜR AYNISINI BENDE YAŞIYORUM BODRUM KATTA OTURUYORUM KOMURLUKTEN GİRDİ YADA ARKA BAHÇEDEN YAPİŞKANADA GELMİYOR KEDİ KADAR HERTARAFİ ÇEKTİM BOŞALTTIM GÖRÜNMÜYOR VALLA ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN ÇOCUKTA VAR NE GELİRSE ADAMIN BAŞINA FAKİRLİKTEN GELIYOR

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title