Haberler

Hastasından 15 bin TL bıçak parası isteyen profesör kendisini savundu: 29 yıllık hekimim

Güncelleme:

Bursa'da kalp ameliyatı olacak hastasından 15 bin TL bıçak parası istediği iddia edilen Prof. Dr. Tamer T. hakkında dava açıldı. 10 yıla kadar hapsi istenen profesör, savunmasında, "Ben, 29 yıllık hekimim. Birçok ameliyat gerçekleştirdim. Hiçbir hasta ve yakınından para almadım. Asılsız olan iddiaları kabul etmiyorum" dedi.

Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Tamer T.'nin ameliyat olacak hastasından 15 bin TL para istediği iddiası, gündeme bomba gibi düşmüştü. Olayla ilgili hakkında dava açılan Tamer T.'nin 5 yıldan 10 yıla kadar hapsi isteniyor. 29 yıllık doktor olduğunu belirten Tamer T., iddiaları kabul etmedi.

PARALARI ALDIĞI SÖYLENDİ

Bursa Cumhuriyet Savcılığı, hasta yakınının şikayeti üzerine, Sağlık Bakanlığı Üniversitesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Kalp Merkezi'nde görevli olan Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Tamer T. hakkında soruşturma başlattı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, seri numaraları belirlenen paraları aldığı öne sürülen doktoru yakaladı.

"29 YILLIK HEKİMİM"

Sorgusu sonrası, 'irtikap' suçundan adliyeye çıkartılan Prof. Dr. Tamer T., savcılık ile 2'nci Sulh Ceza Hakimliği'nde verdiği ifadesinde, yöneltilen suçlamaları kabul etmeyip, "Ben, 29 yıllık hekimim. Birçok ameliyat gerçekleştirdim. Hiçbir hasta ve yakınından para almadım. Asılsız olan iddiaları kabul etmiyorum" dedi. Prof. Dr. Tamer T., tutuklanarak cezaevine kondu.

HAPİS CEZASI İSTENİYOR

Cumhuriyet Savcılığı, geçen eylül ayında meydana gelen olayla ilgili soruşturmayı tamamladı. Soruşturma sonunda Kalp ve Damar Cerrahi Prof. Dr. Tamer T. hakkında, Bursa 16'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'irtikap' suçundan 5 ile 10 yıl arasında hapis cezası istemiyle dava açıldı. Prof. Dr. Tamer T.'nin yargılanmasına, ileriki günlerde başlanacak.

Hastasından 15 bin TL bıçak parası isteyen profesör kendisini savundu: 29 yıllık hekimim

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

tarafsızgörüş:

Maalesef her meslekte olduğu gibi bun da da zaman zaman böyle uyanıklar sahtekarlar çıkabiliyor. çıkacak ta.. önemli olan gereğinin yapılması cezasız kalmamamsı

20
1
yanıtYanıtla
Hasan SAKALLI:

Acayip zamanda yaşıyoruz. Prof. Yalnız belli. Sgk yi dolandirdigi soylenen kişi hakkında müfettiş i bile mahkemeyi bile önceden hazırlanmış edebiliyorlar. Prof yalnız

3
8
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

Hangi acayip zaman? caddlerde her yerde DR tabelalalrı muayenehanelerin dolu olduğunu, Hastanedeki doktorum hastayı vatandaşı hastane de muyane eetmeyip muayenehanesine çağırdığı zamanlarda mı yaşıyoruz?

yanıt14
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title