Haberler

    Forza Horizon 5 Gold Oldu

    Güncelleme:

    Popüler yarış oyunu serisi Forza Horizon'ın yeni oyunu Forza Horizon 5 çıkışa hazır anlamına gelen Gold statüsüne ulaştı.

    Forza Horizon 5 İçin 12 Dakikalık Oynanış Videosu Yayımlandı

    Playground Games tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından yayımlacak Forza Horizon 5'in çıkışına oldukça az bir süre kaldı. Forza Horizon 4 ile oldukça başarılı bir performans ortaya koyan Forza Horizon serisi, şimdi ise yeni oyunu Forza Horizon 5 ile oyuncuların gönlünü kazanmayı hedefliyor.

    Oyunculara, büyüleyici sahilleri, çamurlu yolları, kumlarla kaplı arazileri ve volkanları ile Meksika topraklarında koskoca bir haritada müthiş bir yarış deneyimi sunulması amaçlanıyor. Son gelen bilgilere göre Forza Horizon 5 Gold statüsüne ulaştı.

    Forza Horizon 5 Artık Gold!

    Gold statüsü, oyun sektöründe bir video oyunun fiziksel satışa hazır olduğunu ve aynı zamanda dijital sürüm için de son aşamaya gelindiğini ifade ediyor. Gold olan oyun artık çıkışa hazır ve çıkış tarihini bekleme durumunda oluyor. Açıklanana göre Forza Horizon 5 Gold statüsüne ulaşmış durumda. Bunun yanında oyunda dinlenebilecek lisanslı müziklerin de duyurusu yapıldı ve paylaşıldı.

    Forza Horizon 5 ile Meksika topraklarına giriş yapıyoruz ve bu yüzden de şarkı listesinde İspanyol ve Latin Amerika sanatçıları ve şarkıları yer almakta. Listeye daha fazla şarkı ekleneceği de belirtildi. Şu anda resmi olarak oluşturulan şarkı listesine Spotify üzerinden buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Listede yer alan şarkılar ise şu şekilde:

    "Feels So Good" by LUXXURY

    "Full Heart Fancy" by Lucky Chops

    "Everything at Your Feet (ft. The Chamanas)" by ODESZA

    "Midnight Sun" by OTR, Ukiyo

    "Look At The Sky" by Porter Robinson

    "Where We Started" by PRXZM

    "Hello Hello Hello" by Remi Wolf

    "New Heartbreak" by Sad Alex

    "Preach" by Saint Motel

    "Fiebre" by Sotomayor

    "Quema" by Sotomayor

    "Sunshine (with The Knocks)" by Whethan

    "Ohh My Ghosts" by Young & Sick

    "El Punto Final" by Centavrvs

    "Weekends" by Classixx, Local Natives

    "Afrika" by Clubz

    "Cool Up" by de Lux

    "Suéltame, Bogotá" by Diamante Eléctrico

    "Levitating" by Dua Lipa

    "Heat Waves – Shakur Ahmad Remix" by Glass Animals, Shakur Ahmad

    "All I Want" by Kid Moxie, LUXXURY

    "The Valley Of The Pagans (ft. Beck)" by Gorillaz

    "Straight To The Morning (ft. Jarvis Cocker)" by Hot Chip

    "All Of The Time" by Jungle

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Sonora Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title