Haberler

Bakan Koca: Belirtileri koronavirüse benzeyen enfeksiyonlarda ciddi artış var

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gribal enfeksiyonların arttığını belirtti. Bakan Koca açıklamasında, "Belirtileri Covid-19'a benzeyen enfeksiyonlarda ciddi artış var" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından gribal enfeksiyonlara yönelik vakaların arttığını belirtti.

"HER İKİ RİSKE KARŞI TEDBİRLERE UYALIM"

Bakan Koca yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Covid-19 tedbirleri, geçtiğimiz yıl, gribal enfeksiyonları çok büyük oranda azaltmıştı. Belirtileri Covid-19'a benzeyen bu enfeksiyonlarda, mevsim şartları, maske ve mesafe tedbirlerindeki ihmaller sebebiyle ciddi artış var. Her iki riske karşı lütfen tedbirlere uymaya çalışın."

Bakan Koca: Belirtileri koronavirüse benzeyen enfeksiyonlarda ciddi artış var

Kaynak: Haberler.com / Sağlık

Koronavirüs Haberler

500

Yorumlar (5)

metheone :

Grip aşısı satışları düşük ellam.

38
4
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Siz zenginler yaydiniz korona diye birşey küresel kaos yaratıp sen hastaneden Ülker gıdadan kimi araçlardan kimide benzin den vurdunuz vurgunu. Halen zengini daha zengin yapıyorsunuz 3200 TL asgari ucretle

34
6
yanıtYanıtla
Hakan gürbüz:

Asgari ücret o kadar bile değil 2.825tl

yanıt8
yanıt0
YuSuF HoCa:

Millet o zokaya birkez düşer, corona dediler tamam aşı vesaire,Artık bundan sonra yeni virüs filan hikaye.Bir de benim anlamadığım bu ne biçim salgın,Dünyada son üç yılın tüm ölüm oranları standart seyrediyor Ölüm oranında artış filan yok yani.Ölenler virüsten diyorlar Adam virüsten ölmese kalpten ölecek yani ecelden ölecekti. Benim bildiğim salgın da kırıp geçirir ortalığı. Rahmetli dedem tavuklar toplu öldüğünde Tavuklara kıran girmiş derdi. Hiç öyle bir durum yok

23
12
yanıtYanıtla
Kadir Buyuk:

DİŞ AĞRISINI BİLE POZİTİF GÖSTEREN Bİ SAĞLIK HİZMETİ NASIL OLDUDA AKLI BAŞINA GELDİ

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title