Haberler

Güzelyurt Kültür ve Sanat Şenliği 10-11 Ağustos'ta

Malatya'nın Hekimhan İlçesi'nde, 5.Güzelyurt Kültür ve Sanat Şenliği'nin 10-11 Ağustos günleri düzenleneceği bildirildi.

Malatya'nın Hekimhan İlçesi'nde, 5.Güzelyurt Kültür ve Sanat Şenliği'nin 10-11 Ağustos günleri düzenleneceği bildirildi.

Güzelyurt Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Gazeteciler Cemiyeti'nde basın açıklaması yaparak, 5.Güzelyurt Kültür ve Sanat Şenliği'nin 10-11 Ağustos günleri düzenleneceğini, şenlikler kapsamında Hekimhan, Güzelyurt ve Türkiye sorunlarıyla ve asbestin insan sağılığıyla ilgili panel düzenleneceğini belirtti.

Aliseydi Millioğulları, şenliğin ikinci günü olan 11 Ağustos Pazar günü akşamı Hüseyin Başaran, Fatoş Özgül, Kaya Kuzucu, Aşık Ercan, Mehmet Balaman ve Havva Nur'un konser vereceklerini söyledi.

Aliseydi Millioğulları, bir basın mensubunun, Güzelyurt beldesinin Malatya'nın büyük şehir olanca kapanacak olması nedeniyle 30 Mart 2014'de yapılacak olan yerel seçimde Hekimhan ilçesi belediye başkan aday adaylığınız konuşuluyor, aday adayı olacak mısınız sorusuna karşılık, "Halk istiyor, muhtemelen aday adayı olacağım" diye cevap verdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title