Haberler

Güzellik İçin;"Küçük Bir Dokunuş"

Cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimleri, "küçük bir dokunuş" ile güzelliği korumanın yöntemlerinin anlatıldığı çok özel bir etkinlikte buluştu.

Op. Dr. Alpaslan Topçu ve Dr. Mustafa Karataş'ın konuşmacı olarak yer aldığı özel davet, ünlü ebru sanatçısı Garip Ay'ın canlı performansıyla da renkli anlara sahne oldu.

Allergan'ın ev sahipliğinde Aslı Tunca Otel'de gerçekleşen "küçük bir dokunuş" temalı etkinlik; Feryal Gülman, Siren Ertan, Pınar Altuğ, Emel Yıldırım, Aslı Kuseyrioğlu, Meral Yazıcı, Sibel Karakaşlı, Gülay Kuriş, Nefise Karatay, Akasya Asıltürkmen, Gamze Cizreli, Selda Eremsoy, Füsun Kuran, Gülay Kamaz ve Şah Yaycı gibi cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi.

Op. Dr. Alpaslan Topçu ve Dr. Mustafa Karataş'ın küçük bir dokunuş ile güzelliği korumanın yöntemlerini anlattığı etkinlikte, global güzellik anlayışı ve trendler, Türk kadınının güzellik anlayışı, güzellik ve yaşlanma süreci, dermal dolgular ve diğer cerrahi dışı uygulamalar gibi konulara da değinildi.

Küçük dokunuşlarla harikalar yaratan dünyaca ünlü ebru sanatçısı Garip Ay'ın canlı performansı da etkinliğe katılan konuklar tarafından ilgiyle izlendi.

Rotary kulubu Hollanda /Dubbelstad Hengelo -Enschede Rotary Kulübü adına, Kadın Kanser Vakfı'na destek amacıyla katılmış olduğu moda fuarında sahne alan ünlü saç tasarımcısı Antakyalı Mufide Halaceli sahnede 12 modeliyle yeni trend sac modellerini sundu. Müfide Halaceli'ye sahnede Çisem Öztürk kemanıyla, Antakyali Ünlü Caz sanatcısı Karsu Donmez ise piyanosu ve muhteşem sesiyle eşlik etti. Etkinlik sonunda 22 bin Euro maddi destek sağlandığı belirtildi.

Başarılarıyla tanınan kadın girişimci Müfide Halaceli 2012 ve 2014'de olmak üzere iki defa almış olduğu ödüle ek olarak geçtiğimiz aylarda Amerika'da Mineapolis şehrinde düzenlenen kokteylde "Fashionista Global Award" birincisi olarak ödül aldı. Müfide Halaceli 2 yıl önce de Berlin'de, geçen yıl da Londra'da ödül kazanmıştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Karataş Feryal Gülman Allergan Tunca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title