Haberler

Güzelköylü Gençlerden Şehitler İçin Keşkek Hayrı

Nazilli’de Güzelköy Gençlik Birliği tarafından düzenlenen şehitler ve gaziler hayrına, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Nazilli'de Güzelköy Gençlik Birliği tarafından düzenlenen şehitler ve gaziler hayrına, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Güzelköy Gençlik Birliği tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen Şehitler Hayrı Güzelköy Mahallesinde gerçekleştirildi. Gençlik Birliği üyesi 7 kişi tarafından hazırlanarak, yapılan hayır etkinliğinde 15 kazan keşkek tüketildi. Dev Türk bayrağının altında gençlerin teröre karşı bir olma hayrına, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar, CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci, MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP Eski Milletvekili Adayı Ahmet Kaya, Nazilli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Osman Öztunç, AK Parti 25. Dönem Milletvekili Adayı Hakan Çağlar Erürker, Nazilli İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sunay Güler, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.

"EFE OLUP VATAN İÇİN GEREĞİNİ YAPARIZ"

Güzelköy 'de yaşayan duyarlı gençlerden oluşan Birlik, teröre karşı omuz omuza durarak, ülkede yaşanan olaylara karşı dik duruş sergiliyor. Hedeflerinin Nazilli Bölgesinde, Kuvayi Milliye ruhunu, artan terör olaylarına karşı tekrar canlandırmak olduğunu söyleyen Güzelköylü gençler, terör örgütlerine çok sert tepki gösterdi.Birlik üyesi Tayfun Şen, "Bizler vatan aşkıyla yanıp tutuşan, Yörük Ali Efelerin, Demirci Mehmet Efelerin, Çakırcalının, Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan gidiyoruz. Kimse bizim sabrımızı zorlamasın. Şehitler bizim canımızdır. Sabrımız taştığında Efe olup vatan için gereğini yaparız. Her gün onlarca şehit haberleri ile her eve bir kor ateşi gibi düşüyor. Yüreğimiz parçalanıyor. Allah polisimize, askerimize güç kuvvet versin. Kahpece kurulan hain planlar bu ülkeyi bölemez" ifadelerini kullandı.

Program Bilal Ekinci Hoca'nın okuduğu mevlid ve dualar ile sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Ali Deveci AK Parti Nazilli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title