Haberler

Güzel şarkıcı Elif Kaya, Kaz Dağları'nda ağaçların kesilmesini soyunarak protesto etti

Güncelleme:

Şarkıcı Elif Kaya, Kaz Dağları'nda altın arama çalışmaları için ağaçların kesilmesine soyunarak tepki gösterdi.

"KAZ DAĞLARI ALTINDAN DEĞERLİDİR"

Güzel şarkıcı Instagram hesabından üstsüz videosunu yayınlayarak, "Kaz Dağları altından daha değerlidir." ifadelerini kullandı. Kaya'nın bazı takipçileri paylaşıma destek verirken bazı takipçileri eleştiri yağmuruna tuttu.

Güzel şarkıcı Elif Kaya, Kaz Dağları'nda ağaçların kesilmesini soyunarak protesto etti

KAZ DAĞLARI'NDA NE OLDU?

Kanada merkezli altın madeni şirketlerinden Alamos Gold'un taşeronu olan Doğu Biga Madencilik, Çanakkale'nin Kirazlı köyünde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan inşaat faaliyetlerine başlamak için işletme izni aldı. Ancak, şirketin faaliyet izni için aldığı Çevresel Etki Değerlendirmesi'nde (ÇED) 45 bin ağacı kesileceğinin belirtmesine rağmen 195 bin ağacın kesilmesi, başta Çanakkaleliler olmak üzere birçok vatandaşın tepkisine neden oldu.

Güzel şarkıcı Elif Kaya, Kaz Dağları'nda ağaçların kesilmesini soyunarak protesto etti

ELİF KAYA KİMDİR?

Elif Kaya, 1988 yılında Karadeniz doğumludur. Elif Kaya, büyük beğeni toplayan ilk bestesini 12 yaşında yapmıştır. Bir dönem Veliaht programında yarışan Elif Kaya, Hande Yener'in yarışmacısıydı. Yaptığı ilk bestenin adı "Nerdeydin Dün Gece " olan Elif Kaya "Karanlık Dünyam" adlı bir albüm de çıkardı. Elif Kaya, Aşklarca şarkısıyla geniş kitlelere hitap etmeyi başardı.

Güzel şarkıcı Elif Kaya, Kaz Dağları'nda ağaçların kesilmesini soyunarak protesto etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Instagram Elif Kaya Haberler

500

Yorumlar (107)

Oberon:

Bu bir tepkidir! Bir protestodur! Siz o doğa katledilirken ne yaptınız dönüp bi kendinize sorun

22
85
yanıtYanıtla
Sabırlı:

Kes lan tatavayı moloz.Protesto etmek için cıbıldak poz vermekmi gerekir beyinsiz.

yanıt90
yanıt25
Zubi:

Pekaka orman yakarken protestocular neredeydi. Batman belediyesi yol yapımı için yuzyetmisdort cam ağacını kesmiş hadi görelim bakalım kimden ses kimden pretesto gelecek. Bekliyorum çevreci geçinen ikiyuzluler.

yanıt8
yanıt1
kim ağaç doğa derse bilin,ki YALAN DOLAN:

koç ailesine yüzlerce dönüm ormanlık arazisini kim verdi chp, li belediyelerin hdp belediyelerin kestiği binlerce ağaç için tepkiniz ne oldu özellikle alman vakıflarına verilen ormanlık yerlerdeki ağaçların katledilmesine tepkin ne oldu Aydın chp belediyesi başkanı seçim afişim görünsün diye kestiği ağaçlar için tepkiniz ne oldu keza Çanakkale belediyesi için tepkiniz ne oldu Muğla Bodrum belediyesinin kestiği ağaçlar için tepkiniz ne oldu daha niceleri var yazmak istemiyorum samimi değilsiniz

yanıt10
yanıt0
KİM AĞAÇ DOĞA DERSE BİLİN,Kİ YALAN DOLAN:

ZUBİ-SABIRLI-SEMT-İ SAKARYA ve diğer gerçek samimi arkadaşlara ben buradan yazıyorum eyer şayet chp iktidar olsaydı sürekli devamlı yok Ağaç Doğa Çevre diyenler şunu diyeceklerdi ya helal olsun chp''ye ülkemize ekonomiye katkı sağlamak için altın çıkarıyor ve işin ilginç olan durumu bazı ideolojik siyasi sendikalar dernekler aynen ifade şu olacaktı eyer ülkemizin çıkarı için Ağaç kesilmesi gerekiyorsa tabii kesilir ne var, ki yerine yenisi dikilir hiç 1 şey ülkenin halkın menfaatin, den üstün deği

yanıt4
yanıt3
SEMT-İ SAKARYA:

heh tamam kaz dağları kurtuldu

80
6
yanıtYanıtla
YAKUP:

sen çok yaşa ya :D :D

yanıt27
yanıt5
XXX:

SİZDE BİŞEY OLSADA GÜNDEMDE, SOYUNSAK DİYE BEKLİYORSUNUZ BAZI PRİMCİ SANATÇI(CIK)LAR

19
7
yanıtYanıtla
AAANAMIYOMKİ:

çıplaklıkla protesto etmek ne demek bende onu anlamıyorum anadan üryan soyunup sokaklara düşünce ne oluyo yani?????

15
3
yanıtYanıtla
DUR:

Reklam oluyor reklam.

yanıt4
yanıt3
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title