Haberler

Güvenlik kamerası satan firma sahibine saldırı güvenlik kamerasında


ŞİŞLİ'de güvenlik kamerası satan Murat Kartal, işyerine gelen ve sattığı malzeme yüzünden arasının açıldığı öğrenilen arkadaşının saldırısına uğradı. O anlar işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay Şişli'de bulunan Perpa Ticaret Merkezinde 29 Haziran günü öğlen 13.40'da meydana geldi. İddiaya göre, güvenlik kamera sistemleri üzerine iş yeri bulunan Murat Kartal'ın, Cemal B. isimli arkadaşıyla iş nedeniyle bir kaç ay önce arası açıldı. Bu sırada Cemal B. bir süre sonra Murat Kartal'a verdiği tripotu bir başkası aracılığı ile geri istedi. Kartal'da vermeyeceğini söyleyerek, haber yolladı. Kartal'a kızan Cemal B. işyerine gelerek müşterilerin önünde Murat Kartal'a hiç bir şey söylemeden tekme tokat vurmaya başladı. İş yerinde bulunan çalışan ile müşteriler ikilinin arasına girerek ayırdı. İkilinin tartışması bir süre sözlü olarak devam etti. Tartışma tekrar alevlenince Cemal B. koşarak Kartal'a bir kaç yumruk daha attı.
DÜKKANA GİRER GİRMEZ BANA SALDIRDI
Saldırıya uğrayan Murat Kartal, "Zamanında önceki iş yerinde de beraber çalıştığım eski bir arkadaşımdan fotoğraf makinesi tripotu almıştım. Daha sonra kendisi ile bir husumetimiz oldu konuşmadık. Tripot ise olaydan sonra bende kaldı. Tripotu benden almak için araya bir kaç kişiyi soktu. Ben de gelsin kendisi benden alsın hem benle konuşsun hem de derdi neyse görüşelim dedim. Bir kere benim dükkanıma geldi tehdit etti beni. Bana 'Sen kim oluyorsun beni ayağına çağırıyorsun? O tripotu bana göndereceksin yoksa dükkanını basarım.' dedi. Aradan 4-5 ay geçmeden dükkanıma girdi, gelirken gördüm hiç tepki vermedim. ya benle konuşur yada çalışandan tripotu isteyecek dedim. Dükkana girer girmez bana saldırdı. Burada bizi ayırmaya çalışan esnafa da 'karışmayın ben abisiyim' dedi. Tamamen kurgulamış dayak yememek için. Bağırdı, çağırdı hakaretler ederek 'evine geleceğim' dedi. Benim çalışanlarımı ve ortağımı da tehdit etti. Olay bu şekilde yaşandı elimde kamera görüntüleri de mevcut. Darp raporu aldım. Karakola giderek şikayetçi oldum" dedi.
İKİNCİ KEZ VURMAYA BAŞLADI
İş yerine gelen Cemal B'nin Kartal'a saldırı anları işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde işyerine gelen Cemal B.'nin içeri girdiği ve hiçbir şey söylemeden Kartal'a vurduğu görülüyor. Görüntülerin devamında ise içeride bulunan kişilerin ikiliyi ayırdıkları görülüyor. Cemal B.'nin uzaklaştıktan sonra tekrar koşarak Kartal'a vurduğu görülüyor. Olay sırasında toplanan çevredeki vatandaşların ikiliyi tekrar ayırıyor. Cemal B. daha sonra dükkandan uzaklaşıyor.
SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
Saldırı sonrası Kartal durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri işyerine ait güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek Kartal'ın ifadesine başvurdu. Olay yerinde de inceleme yapan polisin Cemal B.'yi yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi.

- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Kartal Kartal Şişli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title