Haberler

Günün en güzel ve anlamlı fotoğrafı Bilecik'ten

Güncelleme:

Bilecik'te şehirlerarası arası yolda otomobilinin lastiği patlayan yaşlı adamın imdadına yolda devriye gezen trafik polisleri yetişti. Polisler yaşlı adamın aracının lastiğini değiştirip yola devam etmesini sağladı.

Olay, Bilecik- Osmaneli karayolu Vezirhan beldesi mevkiinde yaşandı. D-650 karayolu üzerinde tünelden çıktığı esnada otomobilinin lastiğinin patladığını fark eden yaşlı adam aracını yol kenarına park ederek beklemeye başladı. Lastiği değiştirme imkanı olmayan sürücü şans eseri olay yerinden geçen trafik polislerinden yardım istedi. Yaşlı adamın yardım isteğini geri çevirmeyen trafik polisleri patlayan lastiği stepne ile değiştirdi. Yaşlı adam trafik polislerine teşekkür ederek, yoluna devam etti. Trafik polislerinin yaşlı adama yardım ederek lastiğini değiştirdiği anlar ise yoldan geçen bir sürücü tarafından fotoğraflandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Vezirhan Osmaneli Bilecik Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title