Haberler

    Güneş'ten Cardozo'ya Onay!

    Mario Gomez'de yaşanan olumsuz geri dönüşler sonrası forvet transferinde girişimlerini hızlandıran Beşiktaş'ta sürpriz bir isim daha listeye dahil oldu.

    Mario Gomez'de yaşanan olumsuz geri dönüşler sonrası forvet transferinde girişimlerini hızlandıran Beşiktaş'ta sürpriz bir isim daha listeye dahil oldu. Fotomaç'ın haberine göre; Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda Gomez tarzı pivot santrfor arayışına giren siyah-beyazlılar'ın radarına Trabzonspor'da kadro dışı olan Oscar Cardozo girdi. 33 yaşındaki golcünün, menajerleri aracılığıyla Beşiktaş'a önerildiği öğrenildi. UEFA'nın bütçe kısıtlaması nedeniyle bordomavililer'in elden çıkaracağı Paraguaylı yıldıza şu an için en ciddi teklifin 3 milyon euro'yla İspanya'da Malaga'dan geldiği bildirildi. Cardozo'nun yıllık 2.5 milyon euro'luk maaş yükünden kurtulmak isteyen Fırtına'nın, Beşiktaş başkanı Fikret Orman ile arasındaki iyi ilişkilerin bu transferde etkili olabileceği kaydedildi.

    ŞAMPİYONLAR LİGİNDE TECRÜBELİ

    Hatta transfere Şenol Güneş'in sıcak baktığı ve Trabzonspor'un da kolaylık sağlayacağı ifade edildi. Karadeniz ekibinin Cardozo için 3.5 milyon euro bonservis bedeli belirlediği için siyah-beyazlılar'ın bu transferi kiralık olarak gerçekleştirmeyi düşündüğü belirtildi. Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan tecrübeli golcü, Devler Ligi'nde Benfica formasıyla çıktığı tolam 28 maçta, 12 gol atmayı başarmıştı.

    YENİ SAYFA AÇMAK İSTİYOR

    Trabzonspor'la Süper Lig'deki ilk sezonu olan 2014-2015'te oynadığı 42 maçta 20 golle klasını konuşturan Oscar Cardozo, kadro dışı kaldıktan sonra Paraguay basınına yaptığı açıklamada, "Yeni bir sayfa açmanın vakti geldi" ifadelerini kullanmıştı. Beşiktaş'ın tek forvetli sistemine rahat adapte olabileceği belirtilen 1.93'lük forvetin Süper Lig'i yakından tanıması büyük avantaj olarak değerlendirildi.

    .

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Mario Gomez Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title