Haberler

Gündeş'in Tercihi Kim'in Modacısı!

Ebru Gündeş, Günay'daki konserine Kim Kardashian'ın modacısı Abed Mahfouz imzalı mor bir elbiseyle çıktı.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, önceki akşam Günay Restaurant'da sahneye çıktı. Bu sezon aynı mekandaki beşinci konserini veren Gündeş'i yaklaşık 450 kişi dinledi. Gündeş, sahneye Amerikalı TV yıldızı Kim Kardashian'ın Lübnanlı modacısı Abed Mahfouz'un imzasını taşıyan pul işlemeli, mor bir elbiseyle çıktı. Ünlü yıldız, programının ikinci yarısında ise altın sarısı bir elbiseyle sahnedeydi.

"POP DA OKURUM, ROCK DA..."

Yeni albümünden şarkılar seslendiren Gündeş, "İyi bir ses, her şarkıyı yorumlayabilir. Canım istedi pop okudum, bundan sonra canım isterse rock da okurum, sanat müziği de... Sahnede hepsini söylüyorum zaten; yeter ki Allah sesimi korusun" dedi. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Necati Demirkol, yapımcı Faruk Turgut, oyuncu Pelin Körmükçü ve iş dünyasının ünlü isimleri Yusuf Bulut ile Cihan Kamer de Gündeş'i dinleyenler arasındaydı. Mekanda doğum gününü kutlayan Pelin Körmükçü, masasına getirilen pastayı kesti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Pelin Körmükçü Kim Kardashian Ebru Gündeş Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title