Haberler

Zücaciyeci Esnafından "Dövizi Bozdur, Oyunu Boz" Kampanyasına Destek

Afyonkarahisar’da bir zücaciye mağazası, en az 300 Dolar ve Euro’sunu bozdurarak alışverişe gelen müşterilerine makbuzlarını gösterme şartı ile mevcut fiyat üzerinden yüzde 20 indirim yapmaya başladı.

Afyonkarahisar'da bir zücaciye mağazası, en az 300 Dolar ve Euro'sunu bozdurarak alışverişe gelen müşterilerine makbuzlarını gösterme şartı ile mevcut fiyat üzerinden yüzde 20 indirim yapmaya başladı.

Ahmet Keser isimli bir zücaciye esnafı, ekonomiye destek vermek amacı ile örnek bir kampanya başlattı. Keser, Türkiye genelinde başlatılan "dövizi bozdur, oyunu boz" kampanyasına destek vermek amacı ile 300 dolar ve Euro'sunu bozdurarak alışverişe gelen müşterilerine makbuzlarını gösterme şartı ile mevcut fiyat üzerinden yüzde 20 indirim yapmaya başladı. Kampanyayı iş yerine astığı bir afişle birlikte sosyal medya üzerinden duyuran Keser, kampanyanın müşterilerinden yoğun ilgi gösterdiğini de ifade etti. İlk 2 günde yaklaşık 60 müşterinin kampanyadan yararlandığını ifade eden Keser, başlattığı kampanya ile ilgili şunları söyledi:

"Devletimizden ve milletimizden yana olduğumuz iş yeri olarak tarafımızı belli etmek adına 300 Dolar veya Euro'sunu bozdurup makbuzunu getiren müşterilerimize ürünlerimizde en son indirimli fiyattan ekstra yüzde 20 indirim yaparak milletimizin bu konudaki hassasiyetine bir teşekkür mahiyetinde desteğimiz olacak. İnsan bir şeyler yapma ihtiyacı hissediyor. Ülkemiz şu anda ekonomi baronlarının saldırısı altında açıkçası böyle bir durum var. Dolar ve Euro olarak üzerimize bir baskı var ülke olarak. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi bütün halkımızın buna müspet manada devletimizin ve milletimizin yanında olduğunu gösterme adına dolarını ve Euro'sunu bozdurmayı bizde arzu ediyoruz ve bizde öyle yapıyoruz. Dolayısı ile böyle yapan müşterilerimize de bir teşekkür mahiyetinde neler yapabiliriz diye düşündük aklımıza da böyle bir şey geldi. Sanal ortamda da paylaştığımızda da insanlardan çok güzel tepkiler aldık, çok güzel dönüşler aldık ve ticari kaygıyla da asla böyle bir şey yapmadık bunu da özellikle belirtmek isterim. Vatan ve millet kaygısı ile böyle bir kampanya başlattık."

Öte yandan, mağazaya alışverişe gelen bazı müşteriler ise, kampanyayı duyunca geçtiğimiz günlerde bozdurdukları Dolar ve Euroların makbuzlarını bulup onunla alışveriş yapacaklarını söylediler. Müşteriler kampanyayı sonuna kadar desteklediklerini de dile getirdiler. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Keser Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title