Haberler

Baltalı cinayetin her detayı ayrı korkunç! Annesini 110, anneannesini 6 parçaya ayırmış

Güncelleme:

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde annesi ile anneannesini uykularındayken baltayla öldüren Rabia Çataklı ile ilgili ortaya çıkan her detay tüyler ürpertiyor. Cinayet esnasında sela okuyan Çataklı'nın annesini 110, anneannesini ise 6 parçaya ayırdığı ortaya çıktı. Çataklı'nın sokağa attığı ceset parçaları ekipler tarafından toplandı.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde annesi ile anneannesini uyurken baltayla öldürüp parçalara ayıran Rabia Çataklı ile ilgili korkunç bir detay daha ortaya çıktı. Çataklı'nın annesini 110, anneannesini ise 6 parçaya ayırdığı öğrenildi.

BALTAYLA ÖLDÜRÜP PARÇALARINI CAMDAN DIŞARI ATTI

Olay, saat 04.00 sıralarında Devrek İlçesi Çaydeğirmeni beldesindeki evde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Rabia Çataklı, annesi Şeyda Çataklı ve anneannesi Medine Küçükkuyu'ya uyurken baltayla saldırdı. Çataklı, annesi ve anneannesini bıçakladıktan sonra cesetlerinden parçalar keserek camdan dışarı fırlattı. Olay yerinde elinde baltayla yakalanan Rabia Çataklı tutuklanırken, olayla ilgili ortaya çıkan her detay tüyler ürpertiyor.

Baltalı cinayetin her satırı tüyler ürpertici! Annesini 110, anneannesini 6 parçaya ayırmış

ANNESİNİ 110 PARÇAYA AYIRMIŞ

Cenazelere yapılan otopsilerde cesetleri parçalamak için bıçak kullanıldığı tespit edildi. Şeyda Çataklı'nın bedeninden 110 parça, anneaane Medine Küçükkaya'nın bedeninden ise 6 parça kesildiği belirlendi.

CİNAYETİ "SELA" OKUYARAK İŞLEDİ

Rabia Çataklı'nın cinayet anında evde sela okuduğu, ifadesi esnasında da sadece tekbir getirdiği, polise ifade vermediği öğrenildi. Sağlık kontrolü için Devrek Devlet Hastanesi'ne götürülen Çataklı'nın, buradaki muayene sırasında kendi serçe parmağını ısırıp kopartarak yuttuğu öğrenildi.

Zonguldak'ta Şok Detaylar! 110 Parçaya Ayırılmış

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDILAR

Otopsi işlemleri tamamlanan Çataklı ve Küçükkaya'nın cenazeleri morgdan alınarak Çaydeğirmeni Beldesi'ne getirildi. Çataklı için belde merkezindeki aile evinin önünde helallik alındı. Olayın acısını yaşayan yakınları dua okunduğu esnada gözyaşı döktü. Yeni Camii'de kılınan cenaze namazına belde Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve vatandaşlar katıldı. Çataklı, Çataklıoğlu mezarlığında defnedildi. Anneanne Medine Küçükkaya ise Devrek'in Bakırcılar köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Zonguldak'ta Şok Detaylar! 110 Parçaya Ayırılmış

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Devrek Devrek 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

XYZ:

Sela okuduysa af gelir... Sela okuduysa aklı dengesi bozuk degildir. Selayı düsünen her sey dusunebilir.

29
62
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Rahmetli babam Erzurumlu Rasim baba diye bilinen bir tarikatın insanıydı..zaman geldi İstanbul'a göç ederken.. Rasim baba babama nasihatte bulunmuş. Celal oğlum...ibadetini sana emredilen kadarını yap bu yeterli... Fazla ileriye gitme seni aşar ve meczup olursun demiş. Açıklamam bu anlayan anlamıştır.

48
23
yanıtYanıtla
mesut:

Rasim, babana yanlış söylemiş. İbadetin yeri zamani olmadığı gibi bir sınırda yoktur. Hatta müminler ibaret ve hayır işlemek için yarışması doğaldır. İbadet için tarikata gitmene gerek yok.

yanıt27
yanıt20
Hamit Gündoğdu:

Bak.. Mesut kardeşim neden bir ön araştırma yapmadan yorum yazıyorsun hemde yorumu anlamadan... Ben sana biraz ön bilgi vereyim.. Rasim baba 1904 - 1990 yılları arasında yaşamış dini bütün ve vatanına,milletine ve bayrağına aşık bir dini ilim adamıydı. İşte ben böyle tarikat ehline eyvallah diyenlerdenim... ayrıca tarikatci falan da değilim

yanıt4
yanıt3
mesut:

Eyvallah abi. Tarikatçısın demedim yanlış anlama. Ön araştırma yapmama da gerek yok çünkü bütün tarikatlar kendilerine yakın kalabalık kitle bulur ve o kitleleri yönetirler.. yönetmekten kastım fikir olarak. O yüzden Rasimin ne dediğinin bir önemi yok. Peygamber efendimizin dedikleri daha önemli benim için. Naçizane kişisel fikrim. Bu arada yaptığımız yorumların haber ile ilgili olmaması ayrı konu :))

yanıt2
yanıt0
Alkurt:

DINI ANLADIGIMIZ DILDE DIYANET ÖGRETMELI TARIKATLAR DEGIL, YOKSA BÖYLE MANZARALARI COK GÖRÜRÜZ.

13
15
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Dikkatli yaz senide İslam düşmanı ilan eder bu zihniyet, yav kadin sifrozen hastasiymis tövbe ederse geçer yaz en iyi yorumcu olursun)))

yanıt9
yanıt8
Alkurt:

DEMIR ACER, HAKLISIN

yanıt6
yanıt4
zeha gül:

Bana musallat varmış gibi geldi.. sala ve tevhid aklınızı karıştırmasın, dinsiz (ins ve cin) de hedef şaşırtmak için kullanabilir bunu.

17
9
yanıtYanıtla
ethem maraşlı:

Aynen , katılıyorum

yanıt3
yanıt2
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title