Haberler

Zincir markette Osmanlı kavgası

Güncelleme:

Zincir marketlerden birinin şubesinde, yaşlı bir kadın ile genç arasında Osmanlı-Türkiye Cumhuriyeti tartışması yaşandı. Cep telefonuyla kaydedilen tartışmada genç, "Burası Osmanlı'nın toprakları" diyen kadına, "Teyze burası Türkiye Cumhuriyeti. Benim ülkemi benden çalmayacaksınız" diye bağırdı.

Zincir marketlerin bir şubesinde bir kadın ile genç arasında "Osmanlı" tartışması yaşandı. Genç, "Burası Osmanlı'nın toprakları." diyen kadına bağırarak, "Teyze burası Türkiye Cumhuriyeti. Benim ülkemi benden çalmayacaksınız." dedi.

"BURASI OSMANLI TOPRAKLARI"

Zincir marketlerin bir şubesinde bir kadın ile genç arasında yaşanan tartışma ilginç anlara sahne oldu. Elinde telefonla kayıt yapan kadın tartıştığı gence, "Burası Osmanlı toprakları" diye çıkıştı.

"BURASI TÜRKİYE, ÜLKEMİ BENDEN ÇALAMAYACAKSINIZ"

Kadının sözlerine sinirlenen genç, bağırmaya başladı. Genç, "Teyze burası Türkiye Cumhuriyeti. Benim ülkemi benden çalmayacaksınız." sözleriyle bağırdı.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Güncel

Türkiye Cumhuriyeti Türkiye Osmanlı Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (96)

BLACK LİON:

OSMANLI NEDİR BE OSMANLIMI KALDI .VAROLSUN LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ....

456
1102
yanıtYanıtla
Kadir İnce:

Biz zaten Osmanlı nın devamıyız ne boş konuşuyon

yanıt147
yanıt47
CEZA :

Beyin lazım sana kesin B. lion şakası o tartışma olan markette satılıyor tezelden gidip kendine beyin al

yanıt4
yanıt3
CEZA :

Turgut aydın.. TC kurulurken sınırlarımız belli idi misakı milli.. sen musul ve kerkükü almak için nasıl bir çaba sarfettin. . ben hatırlatayım ama bizim ülkümüz değişmedi biz türküz ve sınırlarımız tarşihte belirlenmiş sınırlardır. gün gelir bize dönerler merak etme. bak israile nasılda ülküsüne sahip çıkıyor 7 bin yıl geçmiş ama arzı mevudu yaşatıyorlar vadedilmiş topraklarımızı alacağız diyorlar .. karşılarında ise tek millet Türkler.

yanıt7
yanıt3
ahyed yıldız:

Çocuk cahil teyze haklı…

912
394
yanıtYanıtla
Turgut Aydın:

Balkanlarda ve hicaz bölgesinde kaybedilen topraklara gidin sahip çıkarsınız belki oralarda osmanlı toprağıydı bir zamanlarr

yanıt121
yanıt177
Şerif Ali:

Teyzenin yardımlarını kes iki günde cumhuriyet diye nara atmaya başlayacak.

yanıt128
yanıt194
Özgür Sevindik:

600 yıllık bir imparatotluğu 1923 ten sonra bir masal zanneden ve bunu aşılayanlar umarimki birgün gercekler günyüzüne çıkınca yaptiklari sürgün ve zulmün aynısını yaşarlar

367
120
yanıtYanıtla
Özgür VATAN:

Özgür Sevindik:Zaten masal

yanıt8
yanıt3
Marko Apostolidis:

oğlanın ağzına sağlık

101
291
yanıtYanıtla
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title