Haberler

Yönetimde Lider Nasıl Olunur

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Personel Daire Başkanlığınca düzenlenen "Yönetim ve Liderlik" seminerine konuşmacı olarak katılan Rektör Danışmanı Taha Aksoy, kurumlardaki aidiyet duygusunun ön plana çıkartılması gerektiğini söyledi.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Personel Daire Başkanlığınca düzenlenen "Yönetim ve Liderlik" seminerine konuşmacı olarak katılan Rektör Danışmanı Taha Aksoy, kurumlardaki aidiyet duygusunun ön plana çıkartılması gerektiğini söyledi.

Konferans Salonunda gerçekleştirilen semineri, Rektör Prof. Dr. Galip Akhan, rektör yardımcıları, dekanlar, dekan yardımcıları, genel sekreter, daire başkanları, fakülte sekreterleri, şube müdürleri, akademik ve idari personel takip etti.

'Yönetim ve Liderlik' başlıklarında idarecilere önemli bilgiler aktaran İKÇÜ Rektör Danışmanı Taha Aksoy, kurumlardaki aidiyet duygusunun ön plana çıkartılması, farkındalık oluşturma, kuruma yararlı olmada nasıl hareket edilmesi konularında personeli bilgilendirdi.

"FARKLI DÜŞÜNSENİZ BİLE FİKRİNİZİ SÖYLEYİN"

Aksoy, "Güven ve sözünde durmanın" liderliğin en temel özelliklerinden olduğunu ifade etti. Aksoy, "İtiraz edebilmenin ve aykırı da olsa kendi fikirlerini söyleyebilme bir erdem ve gerekliliktir" diye konuştu.

Yönetimde liderin duruşunun olması gerektiğini, sorun çözebilme yeteneğinin yanında iletişim kurma becerisinin de önem arz ettiğini belirten Aksoy, bilimsel verilerden yararlandığı seminerde, kadınların iletişim kurma becerilerinin erkeklere oranlara daha pozitif olduğunu aktardı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Galip Akhan Taha Aksoy Çelebi İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title