Haberler

Yolcu Otobüsü ile Tır Çarpıştı: 7 Yaralı (2)

Anadolu Otoyolu Düzce kesiminde yolcu otobüsü ile tırın çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 1'i ağır, 7 kişi yaralandı.

Anadolu Otoyolu Düzce kesiminde yolcu otobüsü ile tırın çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 1'i ağır, 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Halil Aksoy idaresindeki 34 FDC 21 yolcu otobüsü, Anadolu Otoyolu Düzce kesimi Ankara istikameri Gümüşova mevkisinde önünde seyreden Hasan Aytar yönetimindeki 63 N 5799 plakalı tıra arkadan çarptı.

Çarpışmanın etkisi ile sürücü Halil Aksoy ve muavin bulundukları yerde sıkıştı. Sürücü ve muavin olay yerine gelen Düzce İtfaiyesi Kaza kırım ekiplerince bulundukları yerden çıkarıldı.

Yaralan sürücü muavin ve henüz isimleri belirlenemeyen 1'i çocuk 5 kişi olay yerinde hazır bulunan ambulanslara alınarak Düzce Atatürk Devlet ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle kısa süreliğine kapanan yol, polis ekiplerinin çalışması neticesinde tek şeritten sağlanmaya başlandı.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Otoyolu Halil Aksoy Düzce Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title