Haberler

Devlet Bahçeli, sınav öncesi polise verdiği yanıtla yürekleri dağlayan Ayşe için devreye girdi

Güncelleme:

YKS'ye girerken kimliğini unuttuğu için gözyaşlarına boğulan ve polisin "Anne ve baban nerede?" sorusuna verdiği "İkisi de vefat etti" yanıtıyla yürekleri dağlayan Ayşe Sabancanlı için MHP lideri Devlet Bahçeli devreye girdi. Osmaniye Vakfı, Bahçeli'nin talimatıyla Sabancanlı'nın eğitim masraflarını üstleneceğini duyurdu.

Osmaniye'de yakınları tarafından sınava gireceği Osmaniye Anadolu Lisesi'ne bırakılan Ayşe Sabancanlı, salon girişindeki kontrolde kimliğinin yanında olmadığı fark edilince alınmadı. Ağlamaya başlayan Sabancalı'ya polisler, öğretmenler ve diğer veliler, yardım için seferber oldu.

"ANNEM VE BABAM VEFAT ETTİ"

Okul giriş kapısındaki görevli polisler sakinleştirmeye çalıştıkları genç kıza 'annen-baban nerede' diye sordu. Ayşe Sabancalı'nın 'ikisi de vefat etti' demesi üzerine duygu dolu anlar yaşandı. Gözyaşı döken genç kız, aile yakınlarının numarasını polis ekiplerine söyledi.

GÖRÜNTÜLERİ YÜREKLERİ DAĞLADI

Yakınları genç kızın otomobilde unuttuğu kimliğini getirdi. Ve Ayşe Sabancalı sınava girebildi. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, sosyal medyada genç kızın videosunu izleyenler gözyaşlarını tutamadı. Genç kız başarılı geçen sınavdan sonra başta polisler olmak üzere herkese teşekkür etti.

MHP LİDERİ BAHÇELİ DEVREYE GİRDİ

Pazar günü yaşanan olayın ardından ise dikkat çeken bir gelişme yaşandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla harekete geçen Osmaniye Vakfı, Ayşe Sabancalı'nın tüm eğitim masraflarının kendileri tarafından karşılanacağını duyurdu.

OSMANİYE VAKFI TÜM EĞİTİM MASRAFLARINI ÜSTLENDİ

Osmaniye Vakfının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Osmaniye'de üniversite sınavına girişi sırasında gündeme gelen hem yetim hem de öksüz kızımız Ayşe Sabancalı'nın devlet ya da vakıf fark etmeksizin hangi üniversite ve bölümde okumak istiyorsa Vakfımızın Kurucusu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatları ile Osmaniye Vakfı olarak tüm eğitim masraflarını üstleneceğimizi kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Devlet Bahçeli Osmaniye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (31)

Vural Bay:

Bunlar el attıkları dalı kurutur bu kızın geleceği sıkıntı

66
226
yanıtYanıtla
Kuman:

Hadsiz! O zaman sen el at boş yapma

yanıt56
yanıt12
Vural Bay:

Siz el atmayın kim atarsa atsın MHP KAPATILSIN beka sorunu çünkü

yanıt13
yanıt56
watercity AHISKALI:

İşte DEVLET adı gibi devlet, Sayın genel başkan sana bu yakışır.. Sana yskışanı yapıyorsun, Allah ömrümden alıp sizin ömrünüze katsın... Devletini, milletini karşılıksız seven şaibesiz lider Devlet BAHÇELİ.. başkasını tanımadım

145
115
yanıtYanıtla
ERKAN :

SİZ DEVREYE GİRMEYİN ALLAH AŞKINA. GİRDİĞİNİZ HER YERİN DURUMU ORTADA

67
173
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

sizin yetiştirdiğiniz gençliği de görüyoruz. hepsi lgbt oldu

yanıt86
yanıt31
ERKAN :

Eğrioturdoğrukonuş niye bizim oluyor neye göre karar verdin? ama kesin olan bişey var sizinkiler pudra şekerci oldu

yanıt11
yanıt18
watercity AHISKALI:

Çok art niyetlisin, yaran var galiba, Devlet BAHÇELİ bu ülkede vatanı, milletini karlılıksız seven, şaibesiz tek lider DEVLET BAHÇELİ dir. Unutma.

yanıt22
yanıt6
HALİL ULUTAŞ:

Güzelim ülkemizde böyle güzel haberler duymak istiyoruz, İlgililere teşekkürler

206
16
yanıtYanıtla
Ismail Barut:

Erkek bi sekilde hayatini devam ettirir ya kizlar onlar dunyanin en masum cinsiyeti. Sahip cikalim kizlarimiza ezmeden hor görmeden anlatalım herseyi. Ellerinden tutalim. Rabbim ailesi olmayan her kız çocuğumuzu korusun. Rabbim bu guzel kizimizin ve buna benzer sekilde hayat yasayan kizlarimizi kimseye ezdirmesin uzmesin.

198
5
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title