Haberler

Yılmaz Kılıç Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Kırşehir Akçakent belediye başkan adayı olan Yılmaz Kılıç isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde AK Parti Kırşehir Akçakent belediye başkan adayı olan Yılmaz Kılıç isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Kırşehir Akçakent ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Yılmaz Kılıç isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Kırşehir Akçakent adayı Yılmaz Kılıç kimdir? AK Parti Kırşehir Akçakent adayı Yılmaz Kılıç yüzde kaç oy aldı?

Yılmaz Kılıç Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Kırşehir Akçakent belediye başkan adayı olarak gösterilen Yılmaz Kılıç Akçakent ilçesinde % 57,95 oranında oy almıştır. Akçakent ilçesinde % 57,95 oranında oy olan Yılmaz Kılıç adlı AK Parti adayı toplamda 357 adet oy sayısına ulaştı.

Yılmaz Kılıç Kimdir?

Yılmaz Kılıç seçim sonuçları

Yılmaz Kılıç, 1969 yılında Akçakent ilçesinde doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimini ilçede tamamlayan Yılmaz, Açıköğetim Lisesini bitirdi. İlçede esnaflık yaptı. 2009-2014 AK Parti'den İl Genel Meclisi üyeliği yapan Kılıç, 2014 yılında yapılan Mahalli İdareler Seçiminde AK Parti'den aday gösterildi. Belediye başkanlığını o tarihten itibaren sürdüren Kılıç, 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde yeniden aday gösterildi Kılıç, evli ve 3 çocuk babası.

Kırşehir Akçakent ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yılmaz Kılıç Kırşehir Akçakent AK Parti Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title