Haberler

Yıldırım'da Musiki Gecesi

Güncelleme:

Kültür sanat etkinlikleri ile ilçede sosyal yaşama ivme kazandıran Yıldırım Belediyesi, tiyatro gösterilerinden söyleşilere, sergilerden konserlere birbirinden özel programlarla imza atmaya devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi, Klasik Türk Musikisi'nin güncel yorum ve icralarının yanı sıra birçok dizi müziği ile tanınan müzik topluluğu İncesaz ve Klasik Türk Müziği'nin efsane ismi Melihat Gülses'i uzun bir süre sonra Yıldırım'da aynı sahnede hayranları ile buluşturdu.

Barış Manço Kültür Merkezi'nde, sevenleri bir araya gelen ünlü sanatçı Melihat Gülses, seslendirdiği eserlerle dinleyicileri adeta mest etti. Klasik Türk Musikisi'nden ve kendi eserlerinden örnekler sunan ünlü sanatçı, 'Canımın Ta İçisin Sen', 'Sevdayla Hesaplaşılmaz', 'Marmara' ve 'Ağlama Değmez Hayat' gibi birbirinden unutulmaz şarkıları, salonu dolduran hayranları ile birlikte hep bir ağızdan seslendirdi. Gecenin sonunda alkış yağmuruna tutulan Melihat Gülses ve İncesaz ekibi, Yıldırım'da böylesi güzel bir organizasyonun düzenlenmesine vesile olan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve ekibine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Melihat Gülses Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title