Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

DSP Genel Başkanı Masum Türker, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının Avukat Muammer Aydın olduğunu açıkladı.

DSP Genel Başkanı Masum Türker, İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayının Avukat Muammer Aydın olduğunu açıkladı.

Türker, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Hükümetin politikalarını eleştiren Türker, inancı, ilkesi ve idealleri olan, Türkiye'nin çıkarlarını ön planda tutan bir parti olduklarını, inançlara saygılı bir laikliği savunduklarını kaydetti. Türker, "DSP kurulduğu günden beri Atatürk ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine ve en önemlisi ulusal birliğe ve ulus bütünlüğüne önem veren ilkeleriyle varlığını sürdürmektedir" diye konuştu.

Yerel seçimlere değinen Türker, partilerinin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayının DSP Genel Başkan Yardımcısı Avukat Muammer Aydın olduğunu bildirdi.

Türker, 30 Mart 2014'teki yerel seçimlere hazırlandıklarını, Ankara, Eskişehir, Bursa ve diğer illerdeki DSP adaylarını da ileriki süreçte açıklayacaklarını söyledi. Türker, İstanbul'da 6 ilçenin belediye başkan adaylarını da açıkladı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Muammer Aydın Masum Türker İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title