Haberler

Sevda Türküsev'den Zeki Alasya İçin Ağır İfadeler

Güncelleme:

Gazeteci-Yazar Sevda Türküsev'in Zeki Alasya ile ilgili attığı, "Kişi Allah'a inanmıyorsa Müslüman değilse cenazesi camiden kaldırılmamalı" tweeti tepki topladı.

Yeni Şafak gazetesi eski yazarı ve TV Net programcısı Sevda Türküsev, hayatını kaybeden usta oyuncu Zeki Alasya'nın ölümünün ardından ağır ifadeler kullandı.

Sevda Türküsev, Alasya için "Bazıları vefat eder bazıları sadece ölür... Allah'a inanmayana Allah'ın emirlerini yok sayanlara da rahmet okumam. Herkes inandığı gibi muamele görmeli" ifadelerini kullandı.

"CENAZESİ CAMİDEN KALKMAMALI"

Türksev şunları yazdı: "Zeki Alasya vefat etmiş. Şu 'hayatını kaybetti' sözünü sevmiyorum. Ölüm gerçek hayatın başlangıcıdır. 'Vefat etti' denmeli... Bazıları vefat eder bazıları sadece ölür...

Ben her inanca saygılıyım. Allah'a inanmayana Allah'ın emirlerini yok sayanlara da rahmet okumam. Herkes inandığı gibi muamele görmeli. Kişi Allah'a inanmıyorsa Müslüman değilse cenazesinde camiden kaldırılmamalı. Ölenin inancına SAYGI duymak Lazım. Neye inanıyorsa o Olmalı."

"MASONUM" DEMİŞTİ

Yıllar önce mason olduğunu açıklayan Zeki Alasya, Emek Sineması'nın yıkılmasına karşı söylediği sözler nedeniyle bazı gazeteler tarafından "İslam düşmanı" ilan edilmişti.

İşte Türküsev'in tepki çeken o tweetleri;


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sevda Türküsev Zeki Alasya Yeni Şafak Güncel Haberler

500

Yorumlar (455)

KASIMPAŞALI MERTmobilWeb@haberler.com:

BANA BAKIN LAN ÖLÜNÜN ARKASINDAN BU KADAR KONUSULMAZ MASON NEDIR BILIYOR MUSUN FARKLI DINDEN INSANLAR GELIR FARKLI ULKELERDEN BIRBIRLERINE SAYGI SEVGI KARDESLIK ICINDE YAKINLASMAYA OZGUR HUR IRADADE OLARAK BAGLILIK YAPMAYA MASON DENIR ADAMIN YOUTUBE DA ISLAMLA ILGILI SOZLERINI BILIYOR MUSUN DA KONUSUYORSUN VE BURADAKI INSANLAR KONUSUYOR NE BICIM INSANSINIZ LAN SIZ ADAM BEN ELHAMDULILLAH BEN MUSLUMANIM DIYOR SADECE COCUKLUGUMDAN BERI RIYA OLARAK GOSTERIS OLARAK NAMAZ KILANLARA KARSIYIM IBADET GIZLI VE SUKUT ICINDE ALLAHLA KALMALI DIYOR NE KONUSUYORSUNUZ LAAAAAAAAN SIZ AYIP BEE AYIP HIC YAKISMIYOR FILMLERINI IZLERKEN GULUYORSUNUZ ADAM OLUNCE KUFURU BASIYORSUNUZ RAHMET OKUMAM DIYORSUNUZ OKUMAZSAN OKUMA EGER SENIN RAHMETINLE CENNETE GIRECEKSE ALLAHIMA DARILIRIM KIMSIN NE BILIYORSUN NE CIZIYORSUN KENDI KAFANA GORE SIRF REKLAM ICIN GELMISSIN ORAYA VE BURADAKILER ALLAH SIZI ISLAH ETSIN SIZ KILIN NAMAZ SIZ YAPIN TAMAM MI HEPSI SIZDE KALSIN ADAMDAN NE ISTIYORSUNUZ MASONSA MASON MUSLUMAN DEGILSE DEGIL KI MUSLUMAN NISPETEN DEGILSE DEGIL SANA MI VERICEK LAN HESABINI ALLAHINA VERICAK ALLLAHIMIZA VERICEM SIMDI DEFOLUN GIDIN BURDAN ADILIK KANINIZDA VAR OLU INSANIN ARKASINDAN RAHMET ETMEZMIS ETME LAN ETSEN NE OLUR LAN.

28
61
yanıtYanıtla
HAYDO:

Milyonlarca insanın önünde bakara makara diyerek kutsal kitabınla dalga geçen adam değil Zeki alasya islama zarar verdi öyle mi ? Nedense bu Müslümanlık tatlı sularda yapılınca Selamün aleykümle başlayıp, hamdolsun inşallah maşallahla devam eden rüşvet ve hırsızlık tapeleri söz konusu olmuyor hiç hernedense ? Adamın girecegi cennete dahi karar merciligi yapanlar var yav . Hayırdır Allah ''ın hangi sıfatiyla karar veriyorsunuz buna? Hangi makama eristiniz ?? İki cuma namazına gidip 3 , 5 oruç tutunca Cennetten Locamı verdiler size ? Hayırdır . Aynı mantıkla Edison''da alnı secdeye değmedi nazarınız da gavur , münafık , gayrimüslim, cehennemllik fakat nasıl bi tezatsa o adamın insanlığa sunduğu ampülle aydınlanıyorsunuz. İyi bilirim ; Birde o münafagın ampülünü kullanmakla yetinmeyip o ampülü parti logusu yapan anlayışın peşinden gider siz gibi gösteris budalası süslümanlar . . Tabi '' kadir '' insanlara ait bi özellikliktir sıgırlarda aramak saçma.

9
49
yanıtYanıtla
prometheus:

İnsanları din, dil, ırk, renklerine göre değerlendirenler ve ayrıştıranlar, küresel güçlerin böl ve yönet stratejisinin uşağı olabilir ancak. Ve bu uşaklardan ülkemizde çok var. İnsanı insan olarak değerlendiremiyorsan insan değil insansı''sın demektir.

9
49
yanıtYanıtla
kim:

Kim masonum Demiş

yanıt0
yanıt0
eren:

Allah rızası için herkes inancını yaşayabilsin. Herkes kendini saklıyor demek ki. Yüzde 99 müslümanlık baskısı yapmasın kimse kimseye. Bütün bunlar bu yüzden oluyor.

14
38
yanıtYanıtla
kırmızı gül:

sevda turkusev dogru diyor adam nasıl konuşmuşsa oyle davranılmalı

42
9
yanıtYanıtla
BİNGÖLLÜ TÜRKMobil-ANDROID:

MÜSLÜMANLIK ÖYLE ŞEYLERE İNDIRGENDİKİ HIRSIZLAR YOLSUZLARDA MÜSLÜMAN YANDAŞLARIDA BİZİMKİLER ÇALDIYSA BİR BİLDİGİ VARDIR DİYOR VE UTANMADAN HAYIR İŞLERİNDE KULANILIYORMUŞ BU YÜZDEN SIFIRLANMIŞ KUTULARDAKI PARALARI. BIRAKIN BU İŞLERİ KÖTÜ KONUŞMAYIN ZATEN GİTTİMİZ YERDE AMELİMİZ YAŞANTIMIZ NEYSE ONLA MUAMELE GÖRECEZ. VARSA BİR YANLIŞIMIZ ALLAH C.C AFFETSİN.

5
42
yanıtYanıtla
Mimar Mobil-IOS:

Ulan senin demenle olacaksa kılmasınlar ne olacak. Sizler degılmısınız alnınız secdedeyken kımı dolandırmayı düşünen, 6 yasındaki kız çoçuğuyla evlilik mübah diyen, allahı ekber deyıp kellekesen, çıkarın oldumu vermeyecegın sey kalmayan, caöiye giderken protokol neredeyse o camıye gıtmeye çalısan sankı allaha protokol yakınmıs gibi birde tarla fareleri gibi kafayı kaldırırsınko benı gorsunler, ibadet gızlı yapılmalı kim allahın katında daha dindar bilinmez İnsanlatı yargılamak sana kalmamıs

8
39
yanıtYanıtla
admın63:

herkes müslümanlıktan bahseder özellikle akp, ama en çok yolsuzluk müslümanlığı savunan iktidar yapıyo, ben soruyom bu millete bizim dinimiz kul hakkını yiyeni, adaletsizlik yapanı, horsızlık yapanı onaylamıyo ret ediyo, ama hala bu zihniyette olanlara kucak açılıyor, yarın sizlerde allahın huzurunda hesap vereceksiniz yalancıları, yolsuzluk yapanları ve hırsızlık yapanları savunduğunuz için, bu akp insanları kandırıp kendi günahlarını dağıtıyo milletin üzerine, allahın azabından korkun suçlarına ortak olmayın bu siyasetçilerin

4
39
yanıtYanıtla
Yaaaa:

Ayakkabı kutularıyla paralar çalsaydı rüşvetleri giyeydi trılyonluk saatleri araklayıp yetimin ekmegını rüşvetle yeseydi şimdi herkes ağlıyor. Olurdu

9
32
yanıtYanıtla
Tüm 455 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title