Haberler

Yeni Kaymakamdan Başkana İnce Ziyaret

Güncelleme:

Esenyurt İlçe Kaymakamlığına kısa süre önce atanan Sn. Ekrem İnci'yi ziyaret eden Belediye Başkanımız Sn. Necmi Kadıoğlu bu defa Kaymakam Ekrem İnci'yi makamında ağırladı.

Başkana iadeyi ziyaret gerçekleştiren Kaymakamımız Ekrem İnci, Esenyurt 'un çok modern bir kent görünümünde ve örnek bir ilçe olduğunu belirterek çalışmalarından dolayı başkanımızı tebrik etti.

"El ele vererek en iyi hizmeti sunacağız"

Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ise Kaymakamımız Ekrem İnci'ye, "Esenyurt'a tekrar hoş geldiniz. İlçemiz hızla gelişen ve değişen bir ilçe olarak Türkiye'de ilk sıralarda yer almıştır. İki kurum arasında daha önce çok önemli ve anlamlı projelere imza attık. Bundan sonra da yine aynı koordinasyon içinde Esenyurtlu vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunacağımıza inanıyorum" dedi.

"Uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren yeni Kaymakamımız Ekrem İnci ise, "Esenyurtlulara hizmet için elimizden geleni yapmaya hazırız. Daha önce kaymakamlık, belediye ve diğer kurumlar arasında var olan uyum ve iş birliğinin artarak devam edeceğini düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Necmi Kadıoğlu Ekrem İnci Esenyurt Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title