Haberler

Yeni Bi' Fest, Emel Sayın ve Selami Şahin İle Tekrar Huzurlarınızda!

Güncelleme:

Mezenin, müziğin ve muhabbetin en güzelinin yaşatıldığı, bir döneme damgasını vurmuş olan gazino eğlenceleri, 4 - 5 Eylül tarihlerinde Yeni Bi' Fest ile Küçükçiftlik Park'ta yeniden canlanıyor.

Türk müziğinin iki dev ismi, Emel Sayın ve Selami Şahin'i iki gece üst üste sahnesinde ağırlayacak olan Yeni Bi' Fest, bir kez daha İstanbullu müzikseverlerin hafızalarından uzun süre silinmeyecek bir eğlence sunacak. Bu ayrıcalıklı eğlencede yer ayırtmak için biletler Biletix'te.

Bir döneme damgasını vurmuş olan gazino eğlencesini günümüzde yaşatan, Türkiye'nin en büyük açık hava gazinosu Yeni Bi' Fest, 4-5 Eylül'de yeniden Küçükçiftlik Park'a geliyor. Gelmiş geçmiş en büyük assolistlerden ve Türk sanat müziğinin en iyi yorumcularından Emel Sayın ile unutulmaz şarkıların bestecisi, hep yeni kalan Selami Şahin'in özel orkestraları ile sahne alacağı Yeni Bi' Fest, gazinolara özgü T sahne kurulumu ve muhteşem ses sistemi ile İstanbullu müzikseverlere açıkhavada özlenen gazino yıllarını yeniden yaşatacak. Emel Sayın ve Selami Şahin'in sürpriz performanslara imza atacağı gecelerin başlangıcını ise eski 45'likleri yeniden canlandıran Anason Orkestrası yapacak.

Gazinoların tarihi adresi Küçükçiftlik Park'ta sadece bu etkinliğe özel olarak 1600 kişilik masa düzeninde hazırlanacak olan bu ayrıcalıklı eğlencede, müzik ve meze tıpkı eski gazino günlerinde olduğu gibi iç içe geçecek. Emel Sayın ve Selami Şahin'in sunacakları muhteşem performanslarına, sofralarda Hilton'un enfes menüsü ve mükemmel servisi eşlik edecek. Mum ışıklı sofralarda, 17 çeşit soğuk ve sıcak mezenin ardından ana yemek olarak Hilton'un ödüllü yemeği Mutancana yer alacak.

Sofra kültürümüzün yaşayan en büyük etkinliği olan Yeni Bi' Fest ile, 1950'lerden 90'lı yılların başına kadar Küçükçiftlik Gazinosu olarak hizmet veren Küçükçiftlik Park'ta efsane gazino kültürü yeniden yaşanacak. Üç farklı fiyat kategorisinde satışa sunulan Yeni Bi' Fest eğlencesinin biletleri ve tüm detaylar Biletix'te.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Selami Şahin Emel Sayın Biletix Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title