Haberler

Yazar Sinan Yağmur, Ahlatlı öğrencilerle buluştu

Güncelleme:

Bitlis'in Ahlat ilçesine gelen yazar Sinan Yağmur, iki gün boyunca öğrencilerle buluştu.

Bitlis'in Ahlat ilçesine gelen yazar Sinan Yağmur, iki gün boyunca öğrencilerle buluştu.

Ahlat Kaymakamı Erkan İsa Erat'ın daveti üzerine Ahlat'a gelen eğitimci yazar Sinan Yağmur, Ahlat Kaymakamlığı himayelerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki ilçe merkezi, belde ve köylerde öğrenim gören ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik hayata geçirilen "Ahlat Okuyor" projesi kapsamında öğrencilerle buluştu. İlçede 2 gün boyunca düzenlenen etkinliklerde 7 seans olarak öğrencilerle bir araya gelip söyleşi yapan yazar Sinan Yağmur'un 2 bine yakın kitabı da öğrencilere dağıtıldı.

Düzenlenen söyleşi programları hakkında gazetecilere açıklamada bulunan Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, "Ahlat Okuyor projesi kapsamında öğrencilerimize kitap desteği ve yazarı öğrencilerimizle buluşturma etkinliğini gerçekleştiren Kaymakamımız Erkan İsa Erat Beye öğrencilerimiz adına teşekkür ederim. İlçemizin en ücra köyündeki öğrencilerin de yazar Sinan Yağmur ile buluşmasındaki mutlulukları görülmeye değerdi" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sinan Yağmur Bitlis Ahlat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title