Haberler

Yatalak Hastalara Evlerinde Ağız ve Diş Taraması Hizmeti

Güncelleme:

Sosyal belediyeciliğin öncülerinden Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki yatalak ve yaşlı hastaların ağız ve diş taramalarını gerçekleştiriyor.

Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından, her haftanın Cuma günü gerçekleştirilen uygulama, Sağlık Bürosu Diş Hekimi ve sağlık görevlilerinin, yatalak hastaların evlerine giderek, ağız ve diş taramalarını yapmalarıyla devam ediyor. Vatandaşları bilgilendiren görevliler, hastaların tedavilerine yardımcı oluyor. Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil de ağız ve diş taraması uygulamasına katılarak, hastalarla sohbet etti ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un selamını iletti. Başkan Uzun'un tüm yönleriyle insanların yaşamak için tercih ettikleri bir Beylikdüzü arzuladığını belirten Başkan Yardımcısı Yeşil, çalışmalarını da bu yönde sürdürdüğünü ifade etti. Bu konuda yürütülen hizmetlerin vatandaştan takdir aldığını da söyleyen Yeşil, hizmetlere devam edeceklerini belirtti.

Ağız ve diş taraması hizmeti alan vatandaşlar da önemli bir ihtiyaçlarının karşılandığını söyleyerek, sağlık ve diğer konularda yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Uzun ve ekibine tebrik ve teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Efrahim Yeşil Yusuf Uzun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title