Haberler

Yanık Tedavisi Gören Öğrenci, Karnesini Yatağında Aldı -

Erciş Kaymakam Barboros Baran, Karlıyayla köyünde yaşayan ve geçirdiği kaza sonrasında yanık tedavisi gören öğrenciye karnesini evinde verdi.

Erciş Kaymakam Barboros Baran, Karlıyayla köyünde yaşayan ve geçirdiği kaza sonrasında yanık tedavisi gören öğrenciye karnesini evinde verdi.

İlçeye 35 kilometre uzaklıktaki Karlıyayla Köyü İlköğretim Okulundaki karne dağıtım törenine katılan Kaymakam Baran, geçirdiği kaza sonucu evinde yanık tedavisi gören Cebrail Yılkan'ın eğitimine evinde devam ettiğini öğrendi.

Derselerinde başarılı olan Cebrail'in karnesini evine giderek veren Baran, Yılkan'a bir de kol saati hediye ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Baran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle ilçede 48 bini aşkın öğrencinin karne aldığını söyledi.

İlçe merkezine uzak olan Karlıyayla köyünde eğitimini sürdüren öğrencilerle karne sevincini paylaşmak istedikleri için köye geldiklerini anlatan Baran, şöyle konuştu:

"Çocuklarımızın tatilini manasına uygun şekilde geçirmesini istiyorum. Çocukların hem oynamasını hem de düşük not aldıkları derslere çalışmalarını istiyorum. Köyde daha önce geçirdiği bir kazadan dolayı rahatsız olan Cebrail Yılkan'ı da evinde ziyaret ettik ve karnesini ayağına götürdük. Okulda başarılı olan bu öğrencimiz öğretmenlerini ve okulunu çok seviyor. Yılkan'a acil şifa diliyorum."

Baran, daha sonra köy okuluna giderek diğer öğrencilere karnelerini dağıttı.

Kaynak: AA / Güncel

Barboros Baran Cebrail Erciş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title