Haberler

Yanan Evlerde Kundaklama Şüphesi

Karabük'ün Eskipazar İlçesi'ne bağlı Tamışlar Köyü'nde kış aylarında kimsenin oturmadığı sahiplerinin yazın geldiği birbirlerine uzak 7 ahşap ev ile bir ambar yandı.

Karabük'ün Eskipazar İlçesi'ne bağlı Tamışlar Köyü'nde kış aylarında kimsenin oturmadığı sahiplerinin yazın geldiği birbirlerine uzak 7 ahşap ev ile bir ambar yandı. Kundaklama şüphesi üzerine araştırma başlatıldı.

Bugün saat 05.30 sıralarında, Eskipazar'a Tamışlar Köyü'nün 13 haneli Emiroğludere Mahallesi'nde evlerin yandığını gören köylüler, itfaiyeden yardım istedi. Birbirlerine uzak mesafede bulunan Ali Akkaya, Talat Dedeçam, İsmet Yavuz, Behçet Şereflier, Lütfi Hasbahçe, İsmail Sarıçam, Tahir Sarıçam'a ait 7 ev ile Dursun Dedeçam'a ait ambarda çıkan yangına Karabük ve Eskipazar belediyelerine bağlı itfaiye ekipleri müdahalede bulundu. Yaklaşık 4 saat süren çalışma sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. 7 ev ile 1 ambar tamamen yanarken, kundaklamadan şüphelenerek çevrede araştırma yapan jandarma, yanmayan evlere de girilmesi nedeniyle eşyadan parmak izleri aldı. Yangını haber alarak gelenler evlerinin tamamen yandığını görünce gözyaşlarını tutamadı.

Şaziye Çetintaş, "Yaz aylarında babam geliyordu köye. Evimiz tamamen yanmış, hiçbir şey kalmamış. Geçen sene evler soyuldu, bu senede yandı" dedi

Köyde yaşayan Ramazan Akkaya ise "Evler boştu. Vatandaşlar yaz aylarında evlerine geliyorlardı. Bölge tarihi ve kimin geldiği gittiği belli değil. Defineciler var. Kazı yapılıyor" diye konuştu.

Ayten Dedeçam, köyde bulunan evine girildiğini söyledi. Dedeçam, "Evimizde 2 yatak açılmış. Evlerde yatılmış kalkılmış. 2- 3 gün evlerde oturulmuş" dedi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. - Karabük

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Akkaya Eskipazar Dedeçam Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title